Skip to content

Samen-doen Fonds Moesel ondergebracht bij de Sponsorwinkel

31 mei 2022 | 17:00

Stichting Jeugdcommissie van Scouting Keent-Moesel heeft op 20 mei 2022 een sponsorcheque ontvangen uit het SamenDoenFonds Moesel

In 2012 werd het Samen-doen Fonds Moesel opgericht. Het fonds kwam tot stand door de fusie van Stichting Buurtcentrum Moesel en Stichting Punt Welzijn, waarbij het Buurtcentrum werd overgenomen door Punt Welzijn. Dit jaar is besloten om het fonds onder te brengen bij de Sponsorwinkel (een initiatief van Punt Welzijn).

Samen-doen Fonds Moesel

De criteria blijven hetzelfde, met andere woorden het fonds blijft uitsluitend een bijdrage leveren aan activiteiten in de wijk Moesel, die de onderlinge band tussen bewoners in de wijk, straat en buurt bevorderen. Deze activiteiten kunnen door organisaties of verenigingen uit Moesel of werkend voor Moesel georganiseerd worden. Ook bewoners(groepen) uit de wijk kunnen aanvragen indienen.

Aanvragen die vorig jaar zijn ingediend en een activiteit in 2022 betreffen, worden nog op de oude manier afgehandeld. Nieuwe aanvragen kunnen vanaf heden ingediend worden bij de Sponsorwinkel via de link: www.sponsorwinkelweert.nl/aanvragen.

  • Heb je een goed initiatief voor de wijk Moesel?
  • Wordt dat samen met anderen uitgevoerd?
  • Mis je nog een financiële bijdrage?
  • Neem dan contact op met de Sponsorwinkel.

Punt Welzijn wil graag de werkgroep van het Samen-doen Fonds Moesel, bestaande uit een vertegenwoordiging van het voormalig bestuur Stichting Buurtcentrum Moesel en de wijkraad Moesel, heel hartelijk bedanken voor de jarenlange inzet en de fijne samenwerking!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Het team van Pleunis Mode nodigt je uit
28 oktober 2024 | 19:00
Steun KVW
28 oktober 2024 | 18:00
Bekijk hier het programma
28 oktober 2024 | 17:00
De Oldstars bewegen mee
28 oktober 2024 | 12:00

Advertentie