Skip to content

Hoofdsponsoren Eindse Boys 1 en 2 tekenen vijf jaar bij

Redactie
9 juni 2022 | 9:00

Advertentie

Nadat ze al vier jaar hoofdsponsor waren van Eindse Boys heren 1 en 2, hebben Bart Beerens Elektro Techniek en Rijwielservice Rob Schreurs zich voor nog eens 5 jaar aan de club verbonden. Uiteraard waren alle betrokkenen tevreden over de afgelopen periode, waarna de gesprekken over de verlenging positief verliepen. Onderdeel van de overeenkomst was een goed zichtbare uiting op het sportpark, waaraan uiteraard werd voldaan.

Eindse Boys

Eindse Boys is zeer tevreden over de overeenkomst en ontzettend blij met de betrokkenheid van de jonge ondernemers. Beide gezinnen zijn zeer betrokken bij de vereniging, Rob als doelman bij het 35+ team en tevens keeperstrainer bij de senioren, Bart als trainer/begeleider bij de jeugd en de kinderen actief als speler. Daarnaast zijn Carla Beerens en Marly Schreurs regelmatig op het sportpark aanwezig om te supporteren.

Eindse Boys als goed georganiseerde familieclub doet hiermee zijn naam alle eer aan, uiteraard met veel dank aan alle betrokkenen. Gelukkig heeft de vereniging meerdere betrokken families als sponsor en zijn er weer andere families waar veel vrijwilligerswerk wordt gedaan. Samen met onze sportieve actieve leden een stevige basis om te bestaan, mits we dit uiteraard blijven doen. Eindse Boys heeft er alle vertrouwen in.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie