Skip to content

Nieuw initiatief “Rondje om de Toren” van start

Redactie
15 juni 2022 | 8:52

Advertentie

Dinsdag is bij open inloop de Gunnerij gestart met het nieuwe initiatief “Rondje om de Toren”. De Gunnerij, het Platform gehandicapten en Veilig Verkeer Nederland, afdeling Nederweert hebben de handen ineen geslagen. Een groep van negen scootmobielers gaat samen een tocht maken vanuit open inloop de Gunnerij richting de Grote Peel. Er zijn voldoende begeleiders en aan alle veiligheidsmaatregelen is gedacht.

“Rondje om de Toren”

Het idee van “Rondje om te Toren” is ontstaan tijdens de jaarlijkse scootmobieltraining bij de Bengele. Uit de gesprekken en contacten bleek dat er best veel behoefte was onder de deelnemers om ook tussendoor eens samen met andere inwoners met de scootmobiel op pad te gaan. De gemeente Nederweert juicht dit initiatief toe omdat dit de saamhorigheid en ontmoeting bevordert. Daarom is geregeld dat de deelnemers de eerste keer bij Buitencentrum de Pelen worden getrakteerd op een lekkere kop koffie en een stuk Limburgse vlaai.

Het is idee is dat de mensen zich na deze tocht makkelijker weten te vinden en mogelijk in de toekomst vaker samen op stap gaan, en zo de mooiste plekjes van Nederweert bezoeken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie