Skip to content

Schoolkamp OBS De Klimop Nederweert

Redactie
27 juni 2022 | 16:50

Advertentie

Afgelopen week is groep 8 van OBS De Klimop uit Nederweert op schoolkamp geweest. De leerlingen vertrokken op 20 juni met de fiets naar de Scoutsrally in Neerpelt voor een paar fantastische dagen.

Schoolkamp BS De Klimop

De kinderen werden feestelijk uitgezwaaid door alle kinderen van de school en natuurlijk de eigen ouders. Gedurende de fietstocht kwamen de kinderen langs verschillende posten met spelletjes. Verder heeft groep 8 zich overdag vermaakt tijdens de Expeditie Klimop spellen.

Pub Quiz
In de avond hebben ze een pub quiz gedaan en een spannend bosspel gespeeld. Op dinsdag 21 juni zijn ze gaan zwemmen bij de Dommelslag in Pelt. In de avond was er een barbecue met alle juffen en meesters van de school en daarna was er een zenuwslopende spooktocht, georganiseerd door de ouders.

Op woensdag 22 juni zijn ze teruggefietst en is het kamp afgesloten bij Pins & Pints met overheerlijke frietjes. “Iedereen kijkt terug op een geweldig schoolkamp!” aldus de school.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie