Skip to content

Het Oogcafé Weert ontvangt de Koninklijke Visio uit Sittard

Redactie
6 juli 2022 | 14:34

Advertentie

De Koninklijke Visio kan voor de visueel beperkte mens veel betekenen om het dagelijks leven wat aangenamer te maken. Maar hoe bepaal je wat het juiste voor jou is? Er zijn immers talloze hulpmiddelen op de markt.

Het Oogcafé Weert

Dan is advies door een expertise centrum natuurlijk zeer welkom. Je bent met vragen dan ook van harte welkom in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 te Weert op donderdag 14 juli tussen 14.00 en 17.00 uur. Rond 15.00 uur zal Marja Burmanje een aantal interessante onderwerpen behandelen. Aangezien het bijna vakantie tijd is, zal Marja daar ook aandacht aan besteden. Want waar kun je het beste op vakantie als een van de partners slecht ziet en de ander gewoon normaal zicht heeft? En welke spelletjes kun je met de kleinkinderen doen die ook leuk zijn voor hen? Op al deze vragen krijg je een antwoord in Oogcafé Weert.

Het Oogcafé Weert is een initiatief van Oogvereniging Limburg en het eerste kopje koffie of thee wordt door de Oogvereniging geschonken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie