Skip to content

Kindertheater bij buitencentrum De Pelen

Redactie
8 juli 2022 | 10:00

Advertentie

In de zomervakantie kan je weer genieten van de doldwaze avonturen van August Greene en zijn Theaterkist. Op zondag 24-7, 31-7, 7-8 en 14-8 speelt hij op het Peelpodium, het (overdekte) Amfitheater van buitencentrum De Pelen.

De Groote Peel

August en het Avontuur met een Staartje…
Buitencentrum De Pelen heeft een klein, intiem Amfitheater waar lokaal talent zich presenteert. In de zomervakantie is Theatermaker August Greene met zijn Theaterkist te gast. Met een nieuwe voorstelling!

August Greene denkt een rustige dag te hebben. Piep daar ziet hij ineens één muisje … en daar nog één en nog één. Wat moet August toch aan met de muizenplaag?! Wordt hij een heuse Muizenvanger van Driepoort? Theater, zang, dans, poppenkast, betovering en veel, heel veel muisjes. Een doldwaze kindershow die kriebelt aan je tenen, niet dat je vertrekt met de staart tussen de benen…

Er zijn vier speeldagen; op zondag 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus met telkens 2 voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten € 4,- voor volwassenen en € 2,50 per kind. Reserveren online via deze link.

En dan lekker naar buiten!
Voor of na een voorstelling kan je ook nog lekker De Groote Peel in met je gezin. Bij het buitencentrum zijn twee ontdektochten verkrijgbaar; het Kabouterpad – voor kinderen van 3 t/m 6 jaar – en de Peel Beleef-je-Buiten Tocht – voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een tasje met materialen en opdrachten ontdek je de Peel op een sPeelse manier. Nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer informatie.

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Het buitencentrum De Pelen ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. Hier kun je terecht voor informatie en tips voor je natuurbezoek. In de winkel van het buitencentrum zijn leuke souvenirs, boeken, nestkastjes en streekproducten verkrijgbaar. In de Peelkiosk en in de Peelboerderij (op zondag) kan je terecht voor een hapje en drankje.

Foto: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie