Skip to content

Eerste editie Food on Wheelz Nederweert in zomerse sferen

Redactie
11 juli 2022 | 15:03

Advertentie

De organisatie nodigt iedereen uit om zaterdag en zondag a.s. eens een kijkje te komen nemen en en zich te laten verrassen door de bijzondere ambiance die je zult aantreffen op het ovaal aan de Geenenstraat in Nederweert dat voor deze twee dagen is omgedoopt tot Plaza Oval. Slenteren tussen de palmbomen en andere subtropische planten. Met je vriendengroep plaatsnemen op één van de lounge-sets of een dutje doen in één van de hangmatten onder de bomen. Of neem plaats op het grote terras voor een drankje en een hapje. DJ Jos zal Food on Wheelz muzikaal opfleuren maar je kunt ook genieten van de mooiste serenades die de Italiaanse troubadour voor u ten gehore brengt.

Food on Wheelz

Food on Wheelz is een culinair festijn met een tiental Foodtrucks die wereldse gerechten voor jou bereiden. De lekkerste koffie wordt door de Barista ingeschonken en een heerlijke coupe ijs wordt graag voor jou klaargemaakt. Bij de Beachbar kun je terecht voor een cocktail, speciaalbieren, een wijntje of een glaasje fris. Voor de kinderen wordt er gratis ranja uitgedeeld.

En zoek je nog een barbecue of wil je graag een pizza steenoven in je tuin, dan heb je op Food on Wheelz de mogelijkheid om je eens goed te laten adviseren. Vele modellen worden tentoongesteld op Plaza Oval. En vergeet niet voordat je weer naar huis gaat om verse producten te kopen bij de boerderijwinkel zodat je opgedane ideeën thuis tot uitvoer kunt brengen.

  • Zaterdag 16 juli geopend van 15:00u tot 23:00u
  • Zondag 17 juli geopend van 12:00u tot 18:00u

Tot ziens op Plaza Oval, ( naast het Guulke en de Kleine Winst )

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie