Skip to content

Terugblik proeflesochtend Nederweert

Redactie
18 juli 2022 | 15:45

Advertentie

Als sluitstuk van de diverse projecten om kinderen te laten kennismaken met muziekverenigingen en muziekinstrumenten vond op zondag 17 juli in de Pinnenhof een proeflesochtend muziek plaats. Deze werd georganiseerd door de samenwerkende muziekverenigingen harmonie St. Joseph, Melodie der Peel en Pro Musica i.s.m. RICK. 

Proeflesochtend

Onder leiding van vakdocenten mochten alle deelnemers drie instrumenten naar keuze uitproberen. Zo konden ze ervaren hoe het is om les te krijgen op klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone, saxofoon en slagwerk en ontdekken welk instrument het beste bij hem of haar past. Ook konden de kinderen op blokfluit een proefles Starten met muziek volgen. Het was gezellig druk. Ouders, broertjes en zusjes keken vol aandacht toe.

Ben je geïnteresseerd in het bespelen van een muziekinstrument, of wil je graag een proefles volgen, kijk dan op de websites van de muziekverenigingen www.harmonienederweert.nl, www.melodiederpeel.nl en www.harmoniepromusica.nl of op www.rickraakt.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie