Skip to content

ZPC Nederweert: “Een fantastische show als afsluiting van een fantastisch seizoen!”

Redactie
21 juli 2022 | 19:00

Advertentie

Zaterdagochtend 16 juli zwommen meer dan 40 meisjes een fantastische show als afsluiting van seizoen 2021-2022. Er waren vele (met medailles bekroonde) uitvoeringen te zien.

ZPC Nederweert

Traditie: de jaarlijkse Synchroonshow
Helaas kon er afgelopen twee seizoenen geen show plaats vinden, maar dit seizoen was het dan eindelijk zover! Vanaf 8 uur werden de eerste meiden in de gelatine gezet. 2 uur later was iedereen klaar: meer dan 40 meisjes stonden klaar voor dé afsluiting van dit seizoen: de Synchroonshow.

Mama’s, papa’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s: iedereen was uitgenodigd. Het hele bad zat vol publiek. Na de opmars heeft iedere ploeg om de beurt hun uitvoering kunnen zwemmen. Er was genoeg afwisseling: een nummertje gezwommen door onze jongste zwemsters of een uitvoering van maar liefst vier minuten door onze ervaren junioren en senioren zwemsters, er kwam van alles voorbij. Na ongeveer een uur sloten we de Synchroonshow af met een speciaal voor de show geschreven shownummer: een uitvoering met alle zwemsters samen. Na afloop waren er nog allerlei lekkere baksels te koop. ZPC: “Alle vrijwilligers, trainers, (hulp)ouders, bakkers en zwemmers bedankt!”

Wil jij er volgend seizoen ook bij zijn?
Zou jij het leuk vinden om volgend seizoen ook mee te zwemmen tijdens de Synchroonshow? Ben jij een echte waterrat (met minimaal diploma A) en hou je ook nog eens van dansen en muziek? Dan ziet ZPC Nederweert jou graag na de zomervakantie voor een aantal proeflessen ‘synchroonzwemmen’! Neem contact op met synchroonzwemmen@zpcnederweert.nl voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie