Skip to content

Column burgemeester – Rundumhausen

29 augustus 2022 | 11:00

Waar gaat de reis naartoe? Ons antwoord is, net als in coronatijd, deze zomer: nergens. Ofwel rundumhausen. En dat zou zo maar eens een heel avontuurlijke vakantie kunnen worden. Vanuit het houten vlonderterras kijken we urenlang naar de vogels die zich tegoed doen aan de hoge grassen en zich wassen in de kleine waterpoeltjes in de tuin. Sinds onze bejaarde Heidewachtel Noortje naar de eeuwige jachtvelden is, wagen vogeltjes, een terugkerende fazant en dwalende huiskatten zich tot dicht achter de glazen gevel. Een musje pikt insecten uit een spinnenweb en we zitten er met de neus bovenop. Mini-safari aan huis. Safari want, we zijn als mens tot nu toe slechts te gast in de hobbelige ruigte rondom het huis Als we de moed gevat hebben wordt de zeis ter hand genomen en een pad gebaand door de jungle die we graag het predicaat tuin gaan geven.

Stevige werkschoenen aan, want het zou niet voor het eerst zijn dat een zeis-amateur zijn eigen tenen meeneemt in de soepele zwaaibeweging. Manlief wordt er enthousiast van en ontdekt in andere provincies ook zeislessen. Zou iets zijn voor Limburgs Landschap, of zijn ze er al in Limburg?

Onze VVV-gids voor deze vakantie is het tuinplan, een aanlokkelijk, gekleurd eindplaatje van een natuurrijke tuin met veel groen, bomen voor de heerlijkste schaduw, plek om te zitten en genieten en natuurlijk water. Geen overbodige luxe zo’n plan, want hoewel we kleiner zijn gaan wonen is het omliggende, meekomende perceel meer uit de kluiten gewassen dan wij tot nu gewend waren.

Groot, professioneel materieel legde de basis en nu zijn wij aan zet. Recreëren met schop en schep. Siësta en ijsje bij de koffie om de sfeer van vakantie vast te houden. En met een fijne bbq in het vooruitzicht worden manschappen in eigen kring geworven om het vele werk licht te maken.

Een eerste aanzet om nog vele jaren in vrije uren met plezier en zeker ook bloed, zweet en tranen in onze groene leefomgeving te genieten. Genieten als het briljanten echtpaar dat ik recent bezocht en dat een waarlijk tuinparadijs realiseerde, een levenswerk waar ze zelf dagelijks van genieten, dat hen fit houdt en grote aantrekkingskracht heeft op kinderen en kleinkinderen die graag enkele uren reizen om na aankomst in de groene oase te duiken met tent en bal. Aanlokkelijk vooruitzicht!

Advertentie

47 Reacties

  1. Kijkt u vanaf uw vlonder en huis niet tegen de winstturbines dan? En hoort u ze dan ook niet? Wel in dat geval heeft u zeker een leuke zomer. Wilt u echt eens een andere vakantie ervaring? Schaar u dan onder de gewone burgers rond het windmolenpark.

    Fijne vakantie.

  2. Net als het kabinet op reces terwijl burgers lijden.

  3. Ik vind het een beetje laf om onze burgemeester hierop aan te vallen, is een politiek besluit geweest genomen vóór haar aantreden…ik weet dat zij persoonlijk ook met dit dossier in haar maag zit. Je moet dus de politici hierop aanspreken maar de meeste hebben het hazenpad gekozen of verschuilen zich…

  4. Rundumhausen is voor veel burgers in Midden Limburg ernstig aangetast!

    Heerlijk vakantie!
    En vast en zeker welverdiend / aan vakantie toe. Daar gaat mijn reactie op de column ook zeker niet over.
    Maar bij het lezen van alle superlatieven over groene woonomgeving, groene oase, veel groen, schaduw ( iets anders dan slagschaduw) dito vogels en insecten,
    groeit er boosheid in mij…
    Want de burgemeester is bekend met de vele klachten en verhalen van omwonenden van windpark Ospeldijk.
    Zij handhaaft niet, ondanks de schrijnende verhalen van mensen die geen goede nachtrust meer genieten, met hun ramen dicht slapen, gezondheidsklachten hebben, elders moeten gaan slapen om bij te komen, hinder hebben van slagschaduw zowel bij het werk op hun land als in de eigen huiskamer.

    Ook is ze op de hoogte van de gevolgen voor de vogels, want er is door Provincie en dus ook de gemeente, voor de komende 30 jaar een ontheffing verleend tot het doden van vele vogel- en vleermuissoorten. https://repository.officiele-overheidspublicaties.nl/externebijlagen/exb-2018-49112/1/bijlage/exb-2018-49112.pdf

    Wat veel mensen ook niet beseffen, is dat windturbines insectenkillers zijn.
    Zorgelijk dus voor ons eco systeem ( nee niet alleen de CO2 uitstoot is daar verantwoordelijk voor, anders zoek maar eens op https://repository.officiele-overheidspublicaties.nl/externebijlagen/exb-2018-49112/1/bijlage/exb-2018-49112.pdf )
    Windturbines vormen grote insectenvallen.

    De komst van 22 megawindturbines in de directe woonomgeving van veel mensen in midden-Limburg het landschap, dus ook hun horizon, dus ook HUN uitzicht Rundumhausen verpest, voor minstens 25 jaar…
    https://www.youtube.com/watch?v=O9c4pXSCJRs

    De impact op de gezondheid en welzijn van mensen, de flora en fauna is groot.
    Dit is bekend bij de burgemeester van Nederweert.

  5. Klopt Bram de herrie van die molens lijkt steeds erger te worden.
    Ach ja, er wonen geen ambtenaren in die omgeving.

  6. de afstand tussen burgers en bestuur lijkt steeds groter te worden. Volgens het recente interview met de burgemeester (in een Weerter krantje) ligt dat aan de burgers.
    Ziedaar wat het probleem is in Nederweert.

  7. Ga klagen in Den haag bij de minister die hierover gaat.
    Hier kan een burgenmeester niets mee.
    Gun haar ook vakantie.

  8. @we zitten er mooi mee,

    Als je binnen een paar kilometer woont dan lees je hieronder de redenen dat de herrie van de molens steeds erger lijkt te worden:
    het menselijk brein kan niet wennen aan infra geluid want dit wordt niet gehoord door het oor maar de trilling wordt wel geregistreerd in het brein dat in constante paraat van alertheid blijft als anderen slapen. Hierdoor stapelen klachten in de duur van maanden op. Meer nog omdat de wind molens in de avonden en de nachten draaien. De hersenen komen nooit meer tot rust. Hoe lang houd je dat vol?
    Het wel hoorbaar geluid van de wieken is zo constant van ritme dat het vergelijkbaar is met marteling zoals een druppelende kraan. Ook hier stapelen klachten met de tijd op.
    Er wordt door ons R.I.V.M. gezegd dat 9 procent overlast acceptabel is, alleen ligt dit cijfer in werkelijkheid hoger dan 30 procent. De binnenste ring van mensen rond de industrie, want dat is het, zijn expres niet betrokken. Ze zijn te duur en zouden te veel inspraak hebben. De grondeigenaren waar de molens op worden gebouwd en de buitenste ring rond om de molens worden omgekocht met een beetje zwijggeld. Daarna mogen de contractanten hun (opbouwende) overlast niet meer melden want dan moeten zij de centjes terug betalen aan WML en Zuidenwind die niet zo goedaardig als zij overkomen hun projecten door drukken en ook af schermen.
    Onze burgemeester zal wel in een lastige spagaat zitten en dat is niet te benijden in haar positie tussen de windmaffia en haar burgers maar dat is peanuts vergeleken met dat wat de omwonenden van het wind park door maken. Ik bid dat het reces haar de rust en de power geeft om het juiste te doen, dat wat ze diep in haar hart echt wel weet. Fijne vakantie.

  9. Wat mis ik haar op de kermis. Drie jaar geleden nog zo fijn kennis gemaakt.daar bij de carrousel. Sindsdien mekaar uit het oog verloren. Heb niks meer van Birgit vernomen. Ligt het aan mij? Ik denk dat ze haar handen vol heeft aan project Oekraine. Ze is per slot van rekening begaand met mens en natuur.

  10. MD mensen zo als u hebben ze graag .
    Een denk vermogen van nul procent.
    En een held op het toetsenbord.
    Hopelijk zetten ze ook zo een ding in uw tuin wat zult u snel anders piepen.
    En de burgemeester kon er best wat tegen doen.

  11. Weet je wat slecht is voor vogels, insecten en vleermuizen? De intensieve veelteelt in de gemeente

    Hoe kun je je zo doodstaren op die windmolens terwijl je letterlijk giftige lucht inademt

  12. Inderdaad KoosB, de suggestie van MD om niet de burgemeester aan te spreken maar naar de minister (welke???) te gaan, slaat als een tang op een varken en getuigt van weinig inzicht. We hebben het namelijk in het geval van Nederweert over handhaving van overtredingen en over ordentelijk bestuur. Toevallig is het in dit land zo geregeld dat dit de verantwoordelijkheid van de burgemeester (en niet ‘burgenmeester’) is. Daar gaat een minister niet over. Tenzij een burgemeester verzuimt te handelen, daar heb je dan misschien wel weer een punt.

  13. Grappig fam Janssen om iemand zijn denkvermogen te durven beoordelen terwijl je zelf een schrijffout lagere school maakt.

    Anton, de giftige lucht is een ander probleem dan de ziek makende windindustrie. Niet meer of minder belangrijk.
    Uit je reactie blijkt helaas weinig empathie naar de omwonenden en daar vind ik iets van.

    Het bevoegd gezag kan handhaven dus de burgemeester kan er zeker wat aan doen!

    Alleen nu is ze op vakantie.

  14. Beste burgemeester op de Laak,
    Toen u nog wethouder was in Horst aan de Maas heeft U de inwoners beloofd te streven dat Horst aan de Maas de gezondste regio zal zijn in 2015 (zie facebook). Ik hoop dat U dit voor nemen ook voor regio Nederweert heeft, zodat rundumhausen de luchtkwaliteit in 2030 voor de Nederweerternaren verbeterd zal zijn. Ik wens U veel succes. Veel bestuurders/raadsleden die U daar bij steunen en houdt U rug recht.

  15. Fam.Janssen heeft gelijk , houw en dan over nul vermogen hebben.

  16. Laat deze vrouw ook lekker vakantie vieren? Wat een azijn wordt hier geschonken.
    Ja, jullie probleem met de windmolens is erg en moet iets mee gebeuren. Nee, deze vrouw is niet persoonlijk verantwoordelijk maar vanuit haar functie. Als zij even ‘uit haar functie is’ in de vakantie (waar iedereen recht op heeft) dan mag zij dit ook even los laten.
    Hoewel jullie betoog netjes en gefundeerd begon begint het nu een beetje op de boerenprotesten te lijken: mensen persoonlijk aanvallen en waar je ook maar kan je mening doordrammen. Heel N24 staat vol met jullie reacties, vaak enorm off topic. Het begint af en toe vervelend te worden. Hier ontken ik overigens de problematiek totaal niet mee, maar het gaat even over de toonzetting en de manier waarop.

  17. Het is natuurlijk niet fair om van de burgemeester te verwachten dat zij alle problemen van onze mooie gemeente in haar eentje oplost. Waren de dingen maar zo simpel. Maar wat zij wel zou moeten laten zien is leiderschap en zichtbaarheid. En dan niet alleen bij jubilarissen (overigens wel tof dat zij dat doet) of via koetjes-en-kalfjes-columns, maar in kwesties die er toe doen.
    Burgers voelen zich niet gehoord, vrijwilligers lopen weg of worden aan de kant gezet, vergunningsprocedures hebben een vreemd brandluchtje, de gemeente verschanst zich in procedures en de stikstof- en fijnstofcrisis hangen als een donkere wolk boven de gemeente. Dat vraagt leiderschap en dat verwachten we van een burgemééster. In die zin is de column van dit artikel een grote teleurstelling. Geen wonder dat je dan van die heftige reacties krijgt. De meesten schrijven niets op N24 maar denken er wel het zijne van.

  18. Nog geen jubilaris, die donkere wolk komt door de rook van de natuur brand. En Hendrik ben het helemaal met jou eens. Deze mensen blijven aan het zeuren, wij burgers van Nederweert kunnen hier niks aan doen, maar lezen wel iedere keer als er iets op Nederweert 24 staat , duiken ze er gelijk op, als een geit op een haver kist. Begint vervelend te worden , terwijl ik die windturbines er niet geplaatst heb. Dus dadelijk krijg ik weer commentaar dat ik niet weet hoe ze lijden. Nou , laat dat maar achter wegen , ik heb het al tig keren gelezen.

  19. @noggeenjubilaris
    Volgens mij verwachten we toch leiderschap van de betrokken wethouder die stikstof in zijn portefeuille heeft? Niet van de burgmeester. Even wat inlezen in hoe lokale politiek en bestuursposities zal al helpen denk ik!
    Dit is precies hetzelfde dat het onzin is om het balletje voor de stikstof bij Rutte te leggen. Die man heeft ook niet alle wijsheid in pacht, net zoals een burgemeester :).

  20. beste Hendrik,

    wethouders komen en gaan (sommigen veranderen al na een dik half jaar en laten dan een erfenis achter) en zijn bovendien per definitie van een politieke kleur of belang. Daar is niks mis mee, maar juist de burgemeester staat boven de partijen, is a-politiek in de Raad en dat is exact wat de grote problemen in Nederweert (en dat is echt meer dan stikstof) nodig hebben. En dat is iets wat burgers in het verleden ook altijd waardeerden in de burgemeester die we hadden. Maar nu missen. Vacantie is iedereen gegund, maar een column als deze is gewoon het verkeerde verhaal op het foute moment. Ondanks de ongetwijfeldw goede bedoelingen.

    Ben wel met je eens dat ook de huidige stikstofwethouder onzichtbaar en onhoorbaar is op de punten die er toe doen. Ook dat is jammer.

  21. Zonder op de man of vrouw te willen spelen of iemands zn vacantieherinneringen te misgunnen, legt deze column en ook het interview met de burgemeester in Weert Magazin wel een probleem van bestuurlijk onvermogen bloot. De eerste honderd dagen zijn toch echt wel voorbij hoor.

  22. Precies dat, deskundig menierke, deze burgemeester denkt dat ze een louter representatieve functie heeft en dat is een grote misvatting! Er wordt veel meer van haar verwacht, maar ik vrees dat we dat niet meer gaan meemaken. Zelfs niet na 1000 dagen.

  23. @bezorgde burger en Hendrik, heeft u er ooit bij stilgestaan dat niet alles wat wethouders doen meteen in de krant of op Nederweert24 komt? Op de achtergrond wordt heel druk gewerkt om tot een goede oplissing te komen en wordt niet klakkeloos de hele boerenstand om zeep geholpen. Goed dat er in Nederweert nog zoiets is als dialoog met betrokkenen. De nieuwe wethouders zijn een verademing. En wat de windmolens betreft, is er een wettelijke reden om alles meteen stil te leggen? Als dat zo zou zijn dan zou ik denken dat er al lang een rechter was geweest die zich daarover uitgesproken zou hebben. In heel Nederland zie ik de molens nog draaien. Van medestander van de omwonenden ben ik inmiddels een tegenstander geworden door het steeds opnieuw, onder elk bericht, weer over de windmolens te beginnen. Als er wat moet gebeuren, doe dat dan via wettelijke en diplomatieke wegen en niet door steeds te blijven ‘zeuren’.

  24. #Ook een bezorgde burger,

    Je hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt maar je valt wel de slachtoffers in de situatie rondom het windpark aan.
    Ik vind daar wat van.

  25. “de nieuwe wethouders zijn een verademing”?????
    Waar baseer je dat op? Ten opzichte van het vorige college is het gemiddelde IQ inderdaad flink gestegen. Maar kunnen de jongeheren Franssen en Ten Kate zich echt staande houden in de oude bestuurscultuur? De problemen in Nederweert vragen bestuurskracht en dat gaat echt niet alleen over windmolens, om die dooddoener maar weer voor te zijn. Teveel wordt op de Geenestraat achter de coulissen geregeld en weggehouden, en de raadsleden hebben steeds het nakijken. Er is maar 1 persoon in het bestuur die daar wat aan kan doen. Door zich eens kwetsbaar op te stellen en de zaak bespreekbaar te maken. Maar dat is lastig bij ego’s

  26. Ook een bezorgde burger, je maakt van jullie zelf “slachtoffer “ niemand mag hier nog iets schrijven , en boem daar zijn ze weer de “slachtoffers “ wordt stil aan knap vervelend met jullie.

  27. Na het lezen van de 25 reacties vraag ik me, zonder dat ik hiermee wil zeggen dat ik SOMMIGE reacties niet begrijp, toch af of wij als Nederweertenaren op deze manier dienen te reageren op een bijdrage van één van onze medeburgers.
    Wat ik denk te zien als ik de bijdrage lees is:
    Een taalkundig zeer mooi geschreven bijdrage.
    Ik kan me bijna voorstellen hoe de leefomgeving van deze persoon eruit zal zien.
    Ik voel de blijdschap dat men ook aan de vakantie mag en kan beginnen.
    Ik denk een oprechte behoefte te zien om deze blijdschap te delen met andere burgers uit Nederweert.
    Ik hoop dat meer inwoners hetzelfde voelen als ik.
    Voelt goed hoor!!!!

  28. Waarom haar aanvallen, zij valt jullie ook niet aan publiekelijk.
    Maak een afspraak op het gemeentehuis met de raad,
    en praat daar over alles wat je dwarszit .
    Wens haar liever veel plezier en geluk in haar nieuwe tuin.

  29. Veel plezier en geluk in je nieuwe tuin!

  30. @Oud-raadslid, je klinkt alsof het geheime doosje van nederweert je niet vreemd is.
    De mensen die klagen doen dat niet omdat ze zichzelf graag als gedupeerden zien maar daar zijn ernstige redenen voor waar gelijkgestemden in de wegkijkcultuur zich bijna krampachtig voor verschuilen. Liever nog spuwen zij onheil af op eigen burgers dan dat ze uitkomen voor hun onvermogen. En dát is waarom er zo gemopperd wordt RundumhauseN. Sommigen gaan dit nooit inzien, het lijkt haast verweven met hun cultuur.

  31. Voor degenen die zich hier steeds beklagen over het feit dat steeds onderwerpen als overlast van industriele windmolenturbines, stikstof en fijnstof, falend erfgoedbeleid en bestuurscultuur ‘tot vervelends toe’ aan de orde komen bij menig onderwerp zou ik willen zeggen: Je kunt daar dan op afgeven, maar je zou ook eens kunnen nadenken hoe dat nou komt. Blijkbaar werken de andere manieren niet en is dit de enige uitlaatklep of hulplijn die inwoners en slachtoffers nog voelen. Negeren of bruskeren van klagers is meestal niet de goede aanpak. sommigen verwijzen naar rechter of minister en vergeten dan dat er ook nog zoiets is als een democratisch gekozen eigen lokaal bestuur. Dat is de eerste lijn. Het is een feit dat onze raadsleden en wethouders zichzelf een pleister op de mond hebben geplakt, een enkeling uitgezonderd maar die krijgt er dan ook steeds van langs in de raad.
    Daarmee is het mopperen op Nw24 een signaal, dat steeds bij elke scheet terug blijft komen en dat het verdient om erkend en benoemd te worden door een burgemeester. Als je dan blijft hangen in een column die alleen maar gaat over onkruid wieden, tuin omspitten en jubilarissen dan ben je of te duur of niet meer bij de tijd. Het gaat er dus niet om wat de burgemeester schrijft (wat verder een leuk, luchtig en prima vacantiestukje is natuurlijk) , maar vooral waar ze niet over schrijft.

  32. Inwoonster,
    Onder welke steen heb jij geleefd het gehele afgelopen jaar? Er is door de omwonenden alles gedaan om het gesprek over het winstturbinepark aan te gaan. Maar er zitten proppen in de gemeente oren, men verstopt zich achter provinciaal en overheidsbeleid, VERMEENDE onherroepelijke vergunningen enzovoort. De omwonenden worden aan het lijntje gehouden en/of voor de gek gehouden. Dan is zo’n artikel over een leuke vakantie Rundumhausen niet erg passend. Daar krijg je commentaar op, zelfs onze burgemeester

  33. Het is schijnbaar moeilijk te accepteren dat de politiek in Nederweert
    nooit en te nimmer zal zorgen dat de molens worden stop gezet.
    Ook niet om telkens ellenlange reacties op nw24 te zetten, tot in den treure.
    Veel succes ermee

  34. Bram doet zijn naam eer aan, het gaat om de essentie van het artikel dat de bewoners van Nederweert een goed gevoel moest geven, uit de reactie van personen die menen alles een negatief imago moeten geven (Defender/Angelaetc) blijkt dat ze hun huiswerk niet goed doen,
    Juridisch gezien zijn de windmolens langs de Noordervaart géén lang leven beschoren, ook ik heb hierin geïnvesteerd maar heb vanaf het begin géén goed gevoel gehad bij deze investering.
    Ik gun de omwondenen uit de ziel van mijn hart een goede nachtrust en hoop dat dit dossier snel wordt gesloten..

  35. Fr. Wind je vergist je.

    De turbines gaan zeker stil gezet worden. Jammer voor de aandeelhouders 😉
    (Die nu nog veel geld verdienen aan energie terwijl anderen de factuur niet meer kunnen betalen! Die geld verdienen over de rug van landgenoten. Die percentages winst maken ten koste van de gezondheid en het welzijn van omwonenden)

    Dat is niet te verdedigen.

  36. Franke, ik voel me niet aangesproken bij het negatieve en belicht graag de positieve noot uit jouw bericht waarin je aangeeft aandelen te hebben maar er geen goed gevoel bij hebt. Het vraagt moed en zelfreflectie om uit te komen voor een vergissing en dat siert je. Je uitspraak geeft de omwonenden moed en je kunt helpen om hun (nacht)rust terug te krijgen. Graag kom ik met je in contact.

  37. Podium is vrij voor de mensen die alleen nog klachten hebben over de windturbines. Andere hoeven niks meer te schrijven , over wat dan ook voor een onderwerp. Dus geen klachten schrijvers , spaar je de moeite. Je wordt zo van tafel geveegd. Dus alleen nog maar lezen.

  38. Wow. Een week verder en het gaat nog steeds over die windmolens. Onder een prima column van onze burgemeester.

    Het zal best dat de overlast ervaren wordt, maar kom op, zeg. Kom eens echt in actie als het je zo hoog zit. Of, als je dat niet wilt, durft, geen tijd voor hebt of het eigenlijk gewoon lekker vindt om te klagen, kom dan niet meer af met dat gezanik.

  39. Laat maar waaien,

    Triest eigenlijk dat je het nodig vindt om gedupeerden zo toe te spreken. Je gekozen naam hier zegt genoeg om je woorden niet al te serieus te nemen maar dat betekent niet dat ze niet kwetsend zijn voor een groep dorpsgenoten wiens leefgenot en gezondheid worden aangetast. Ik neem aan dat het gebrek aan kennis of empathie is en geen kwade opzet.

  40. Angela; ik geniet van je taalgebruik en je lijkt mij welbespraakt, waarom ga Jij niet in de politiek als tegenhanger van GL en die andere “rode” meelopers…

  41. Franke, ik denk dat ik nu beter op mijn plek zit maar wie weet open ik op een dag het geheime doosje van Nederweert ; )
    Help je mee?

  42. Laat iedereen in zijn/haar waarde en gun ook onze burgemeester haar welverdiende vakantie .
    Er gaan overal dingen niet goed maar zeker ook wel goed .
    Misschien is het beter als alle zeikers zich zelf aanmelden als raadslid en dan hun zegje doen daar waar nodig.
    Maar zoals vaker durven ze alleen maar te mekkeren via het toetsenbord.
    Met vriendelijke groet ,

  43. Welverdiend? Omdat burgers bij het windturbinepark weer de hele vakantie wakker hebben gelegen met gesloten ramen? Of omdat de erfgoed commissie zo goed door haar is vertegenwoordigd in het afgelopen jaar? Welverdiend? Hebben zij dat verdiend?

    Dit gebeurt niet zomaar @doospelse mens.

  44. @deFENDER2021.
    Kleinigheidjes hou je toch….

  45. Beste burgemeester,
    Vanavond zijn we als buurt weer de hele avond geconfronteerd met buren die hout aan het verstoken waren.
    Binnen in huis is het gewoon nog warm. Hoezo dan stoken of is dit pesten?? De stank buiten was gewoon smerig en de omgeving werd weer getrakteerd op PAK’s. Dit zijn stoffen die kanker veroorzaken.
    Burgemeester dan is rundumhausen niet gezond.
    Wanneer komt er eens ACTIE!!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie