Skip to content

Uitnodiging receptie en jubileumfeest Harmonie Pro Musica

Redactie
5 september 2022 | 13:55

Advertentie

Harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind bestaat dit jaar 25 jaar. En dat vieren ze met een jubileumweekend op zaterdag 24 en zondag 25 september! Een harmonie brengt mensen samen en is een verbindende factor in het dorp. De muzikale klanken zijn een lust voor het oor, heerlijk om van te genieten en vaak ontroerend. De leden van de harmonie vinden het dan ook fijn om mensen te verrassen met een serenade, zoals bijvoorbeeld bij de lintjesregen in april, jubilea van een huwelijk of anderszins. Ook presenteren zij zich graag tijdens het jaarlijks terugkerende zomerconcert in openluchtmuseum Eynderhoof en met Allerheiligen. Maar ook het eigen jubileum willen ze graag met jou vieren. Ze zijn dan ook verheugd jou te mogen uitnodigen voor de receptie en feestmiddag ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum. En daar zijn ze trots op!

Harmonie Pro Musica

De receptie vindt plaats op zondag 25 september in de Reigershorst in Nederweert-Eind. Van 13:30-14:30 uur kun je de vereniging komen feliciteren met hun jubileum. Ook is er gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren. 
Aansluitend is er een gezellig samenzijn voor jong en oud. De feestmiddag bestaat uit een gevarieerd programma, met o.a. een optreden van jeugdharmonie Young ONE, DJ Tim Dings en uitgebreid vermaak voor de kinderen.

Maar wil je ook de harmonie horen spelen, kom dan naar ons Promsconcert op zaterdag 24 september 2022, eveneens in de Reigershorst te Nederweert-Eind. Tijdens dit promsconcert nemen zij jou mee op wereldreis en kun je genieten van de geweldige samenwerking met muziektrio JEM, Maikel Vaes en Maurice Geuns. Samen dansen op de mooiste Franse Chansons, meezingen met de bekende filmmuziek van The Lion King en klappen op de steeds sneller wordende melodie van de Shannon song.
De presentatie van deze avond is in handen van Bjorn Smits, ook bekend als Buuttereedner Baerke. Bjorn is de piloot, kapitein en machinist van de prachtige muzikale reis die we samen beleven. Aansluitend aan het concert is een gezellige feestavond en kunnen de voetjes van de vloer.

Het programma start om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur voor u geopend.
Entreekaartjes voor deze avond zijn voor €10,- te koop bij Café ’t Verschil, Cafetaria d’Indj en op www.harmoniepromusica.nl. Het is ook mogelijk om op de avond van het promsconcert een kaartje aan de deur te kopen. Ze kosten dan €12,50 per stuk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie