Skip to content

Bij Kampeerderij de Kaaienwaaier in Ospel hangt een AED

Redactie
11 september 2022 | 10:00

Advertentie

Kampeerderij de Kaaienwaaier op Waatskamp 19 heeft een AED gekocht toen ze vorig jaar de camping overgenomen hebben. Deze hebben ze aangemeld bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl. Marian Wijen en Annelies Terium van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’ hebben Miranda en Debby bedankt voor dit geweldig initiatief.

Hartslag voor Nederweert

De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie. Door het aanmelden van deze AED bij het landelijk oproepsysteem van hartslagnu.nl kan deze worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt. Voor informatie ga je naar de website.

Met ruim 400 vrijwilligers in Nederweert die aangesloten zijn bij het reanimatieoproepsysteem is er een goede dekking bij een reanimatie oproep. Voor de nieuwe woonwijken en buitengebieden is de stichting nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor vragen/informatie en aanmelden voor de jaarlijkse herhalingsles kijk je hier.

Heb je interesse om je ook aan te sluiten bij het landelijk oproepsysteem, kom dan in de herfst naar de informatie-avond. Wanneer je al een geldig reanimatie-certificaat hebt dan kun je je daarna meteen aanmelden en anders krijg je een basiscursus reanimatie en AED-gebruik aangeboden.

Meer over Hartslag voor Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie