Skip to content

BDL/Martens Finance pakt 4 punten in uitwedstrijd tegen Veerbenders / VanEschBiljarts

Redactie
15 september 2022 | 13:00

Advertentie

Na de mooie overwinning van vorige week wachtte het team van BDL/Martens Finance al weer de tweede wedstrijd in poule 7 van de KNBB Kadercompetitie. Deze keer togen de BDL-ers richting Gronsveld voor hun wedstrijd tegen Veerbenders/VanEschBiljarts.

Biljart wedstrijdverslag

De meeste partijen gingen gelijk op maar uit de resultaten bleek dat de meeste spelers nog in hun ritme moeten komen. Door het missen van het bonuspunt werd het een nipte nederlaag: 5-4, maar met de twee winstpartijen van Jos Kemmerling en Jan Kanters kan het team als geheel wel tevreden zijn. Het team uit Gronsveld kwam met een verrassende opstelling want zij hadden oud-wereldkampioen Jean Bessems als kopman opgesteld.

Voor de pauze speelden Louis Pols en Jan Kanters voor BDL/Martens Finance. Louis Pols (BDL) kon zijn goede start van vorige week geen vervolg geven. Louis verloor van Tonnie Houten (Veerbenders) in 20 beurten met een gemiddelde van 2,75. Houten (Veerbenders) noteerde 5,50 moyenne. Jan Kanters (BDL) toonde wel zijn goede vorm en won in 17 beurten zijn partij met een hoogste serie van 29 caramboles van Hub Vereggen. Jan (BDL) speelde een solide partij en met een hoogste serie van 29 caramboles en een moyenne van 6,47 pakte hij 2 punten voor zijn team. In de derde partij van de avond kwam Jos Kemmerling in actie tegen Frans Vaessen. Met een hoogste serie van 30 caramboles en een gemiddelde van 6,87 liet hij Vaessen (Veerbenders) net achter zich en bracht hij BDL/Martens Finance zodoende op een 2-4 voorsprong.

Jean Bessems, meermalig wereldkampioen- en Europees kampioen in actie
Mooiste affiche was de slotpartij tussen Jean Bessems (Veerbenders) en Johan Martens (BDL). De 77-jarige Bessems, in de jaren ‘80 een groot kampioen in de artistiek en de biljarttrots van Limburg, toonde aan nog over veel inzicht en precisie te beschikken. Dankzij de nog steeds aanwezige perfecte afstoot scoorde hij met de regelmaat van de klok een aantal series met een hoogste notering van 54 caramboles. In de 16e beurt maakt hij de 180 caramboles/kader 57-2 vol. Martens (BDL) kwam 23 caramboles tekort en noteerde het gemiddelde van 7,31.

Programma: 30-09-2022 THUIS BDL/Martens Finance – Ricky’s Pub / Andy Verjans Airco Service

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie