Skip to content

De Winbox Weert 2022

Redactie
27 september 2022 | 13:00

Advertentie

Op kermiswoensdag 28 september 2022 zal om 17.00 uur de eerste Winbox Weert uitgereikt worden door kermiswethouder Suzanne Winters bij de glazen WeertFM studio aan de Hoogpoort in Weert. Er zijn dit jaar vier Winboxen Weert en 1 Weertbeleeft Kersbox, een echte kerstknaller.
 De eerste Winbox Weert actie op facbook Weertbeleeft heeft een gigantisch bereik gehaald en te zien aan alle reacties en deelacties belooft ook dit jaar de Winbox Weert weer een groot succes te worden.

Winbox Weert

De Winbox Weert, wat is dat dan?
Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine en Stadskrant Weert. Samen doneerden zij dit jaar alweer voor meer dan 1.000 euro per winbox om weg te geven aan consumenten. Ze doen dat door middel van cadeaubonnen. Daar gaan dan meerdere mensen ook dit jaar weer van profiteren! Cadeaubonnen om te shoppen, lekker eten & drinken, sporten en nog veel meer. Je kunt je tot a.s. woensdag 12.00 uur nog meedoen met de winactie op Facebook en Instragram. Zorg dat je erbij bent a.s. woensdag!

Het ontstaan in 2021
Vorig jaar werden er meerdere winboxen te kiek gezet in de zaak bij een van de deelnemende ondernemers. Vervolgens werd die foto publiekelijk verspreid. Via Facebook, LinkedIn en Instagram kon iedereen zien waar de Winbox die week stond. Het was echter minder eenvoudig dan het lijkt, de box stond namelijk enigszins gecamoufleerd zodat het niet meteen duidelijk is om welke zaak het ging. Vanaf dat moment is het woord aan de lezers. Wanneer ze kunnen raden in welke gelegenheid ze de Winbox zien, kunnen ze dit in de reacties op bijvoorbeeld Facebook onder het bericht vermelden. Daarnaast is het dan de bedoeling om erbij te vertellen waarom ze de Winbox graag willen en wat ze ermee gaan doen. Uit de ingezonden reacties werd vervolgens telkens een winnaar getrokken die de winbox met fantastische prijzen in ontvangst mocht nemen. Omdat het zoveel reacties zijn is het leuk deze terug te lezen via de facebookpagina Weertbeleeft.

Verhalen, anekdote’s, foto’s en meer
Leuke verhalen, spannende anekdotes, prachtige foto’s en creatieve gedichten: ze kwamen allemaal voorbij in de vele reacties. Inventief, vindingrijk, eerlijk en de een nog fantasierijker dan de ander. Er schuilt veel talent in Weert. Na afloop van de eerste serie Weertbeleeft.nl winboxactie is duidelijk dat elke deelnemende ondernemer genoot van het succes en elke winnaar nog meer genoten heeft van de prachtige waardebonnen die uiteraard lokaal met liefde ingewisseld werden en nog worden.

De Winbox Kerstknaller, het vervolg op de Winbox Weert
Omdat het succes van de Winbox Weert in 2021 ook dit jaar wel weer tot een vervolg moest leiden is er alweer het volgende bedacht: “De Winbox Kerstknaller!” Het vervolginitiatief. Wat blijkt, na een rondje bij de ondernemers wordt er weer volop meegedaan. In december kun je dus de Weertbeleeft Kerstbox winnen met meer dan 1.500 euro aan cadeaubonnen via de social media van Weertbeleeft.

Voor nog meer informatie bekijk je hier de website of het promofilmpje.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie