Skip to content

Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders

Redactie
15 oktober 2022 | 15:00

Advertentie

TWC Nederweert organiseert op zondag 20 november 2022 voor de tweede keer de Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders. Fietsliefhebbers voor off-the-road komen tijdens de heuveltocht ruim aan hun trekken.

TWC Nederweert

De mountainbikeroutes van 30 en 50 km gaan door afwisselend gebied; door bos, heide en open vlaktes van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan vijftig procent over onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit de afstanden 50, 65 en 95 km. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. Heerlijk sporten in de buitenlucht en fietsen door de natuur. De mountainbikeroutes zijn helemaal uitgepijld en uitermate geschikt om alleen te fietsen.

Gestart kan er worden tussen 8.00 en 10.00 uur bij Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Voorinschrijven kan tot 19 november op de website. De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk. NFTU-leden betalen €6,- en niet-NFTU €8,-. Onderweg is een pauzeplaats met gratis consumptie. Verder is een helm verplicht, is er een bewaakte fietsenstalling en kan de fiets na afloop worden afgespoten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie