Skip to content

Signalen van je lichaam die je niet mag negeren!

Redactie
18 oktober 2022 | 16:00

Advertentie

Je lichaam is in staat om je signalen te geven zodra dat nodig is. Als je last hebt van stress geeft je lichaam voortdurend signalen af. De kunst is alleen om de signalen te herkennen en er ook actie naar te ondernemen. Veel van de vrouwen die ik help in mijn praktijk hebben in het begin heel veel moeite met het herkennen van deze signalen. Om jou hiermee te helpen som ik hieronder een aantal signalen op van je lichaam die je niet mag negeren.

Signalen van je lichaam die je niet mag negeren!

Signalen van je lichaam die je niet mag negeren zijn:

  • Een somber gevoel hebben
  • Dingen vergeten
  • Slecht slapen
  • Moe zijn, weinig energie hebben
  • Gespannen zijn
  • Sneller boos zijn en huilen

Ik zie het nog steeds te vaak in mijn praktijk dat deze signalen genegeerd worden omdat we ze vaak niet begrijpen. Het is dan ook goed om te weten dat als je lichaam deze signalen uitzend het foute boel is en je echt actie moet gaan ondernemen. Doe je dit niet dan zullen je stressklachten alleen maar verergeren totdat je uiteindelijk zelfs burn-out of depressief wordt. Niet iets waar je op staat te wachten lijkt me. Neem vanaf vandaag deze signalen serieus in plaats van ze te negeren!

Welke signalen heb jij te lang genegeerd en hoe heb je dit gedaan?

Op 27 oktober is er weer een ontstress thema avond! Aanmelden kan via: info@valena-healing-coaching.nl of kijk voor meer informatie op de website.

Petra Schroën

In deze rubriek schrijft Petra over alles wat te maken heeft met stress(klachten). Petra is een erkend anti stress coach en is aangesloten bij de beroepsvereniging Cat Collectief. Ze geeft haar persoonlijke coaching zowel online via zoom als in haar praktijk Valena healing en coaching te Leveroy. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op haar website of volg haar op Instagram en Facebook. Je vind haar ook via www.zoek-een-therapeut.catcollectief.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie