Skip to content

Stienen BE tekent voor 6 jaar bij

24 oktober 2022 | 9:00

Nadat het bedrijf al vele jaren hoofdsponsor is van de JO-19 van Eindse Boys, heeft Stienen BE zich voor nog eens 6 jaar aan de club verbonden. Uiteraard waren alle betrokkenen tevreden over de afgelopen periode, en werd onlangs de overeenkomst ondertekend.

Eindse Boys

De familie Stienen is zeer betrokken bij Eindse Boys. Al jaren sponsort men de JO-19 en momenteel is moeder Janneke actief bij de veterinnen en dochter Marlijn bij de JO10 van Eindse Boys. Eindse Boys is uiteraard zeer tevreden over de overeenkomst en ontzettend blij met de betrokkenheid van de familie Stienen.

Toonaangevend familiebedrijf sinds 1977
Met een sterke roots in de intensieve veehouderij staat Stienen BE van nature dicht bij de eindgebruiker. Het bedrijf levert wereldwijd innovatieve automatiseringsoplossingen voor pluimveestallen, varkensstallen en rundveestallen. Klimaatoplossingen, automatiseringssystemen, managementsoftware en bijbehorende randapparatuur worden allemaal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Stienen BE zet in op complete oplossingen voor elk bedrijf. Bedieningsgemak van de apparatuur is een groot goed. Net als het meedenken en centraal stellen van klanten over de gehele wereld. Daarom investeert het bedrijf continu in de kennis, kunde en betrouwbaarheid van haar organisatie én die van de partners in de buurt van de klant. Dit doet men omdat ze geloven in de toekomst van het bedrijf als familiebedrijf.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie