Skip to content

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Ospel naar het Masters toernooi in Oss

Redactie
25 oktober 2022 | 16:45

Advertentie

Sam Schröder, sinds deze zomer inwoner van Ospel, speelt van 30 oktober tot en met 6 november het Masters toernooi in Oss. Dit toernooi staat gelijk aan de ATP en WTA finals bij de valide tennissers en wordt gezien als het officieuze WK. Dit is een unieke kans het rolstoeltennis eens live mee te maken.

Sam Schröder

Sam zal hier zowel in de single als de dubbel met dubbelpartner Niels Vink aantreden. Als nr 1 op de wereldranking in de dubbel en nr 2 in de single behoort Sam tot de favorieten. Sam schreef dit jaar de Australian open en Wimbledon op zijn naam in het single spel. In de dubbel won hij samen met Niels Vink de titel op Roland Garros, wimbledon en de US open. Daarnaast won Sam vorig jaar op de Paralympische spelen in Tokio zilver in het single spel en goud in de dubbel met Vink. Sam ontving voor zijn prestaties afgelopen jaar een ridderorde en werd dit jaar door de provincie Limburg benoemd tot Limburger van Verdienste.

De masters vinden plaats in sportcentrum Rusheuvel in Oss. Dagelijks vanaf 10 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie