Skip to content

Toneelgroep Weert staat weer in het Munttheater

Redactie
25 oktober 2022 | 16:00

Advertentie

Na twee jaar niet te hebben kunnen optreden vanwege corona, treedt Toneelgroep Weert dit jaar weer op in het Munttheater. Ook nu weer met een klucht van Nico Torrenga, zodat een dolkomische avond gegarandeerd is.

Toneelgoep Weert

Toneelgroep Weert bestaat al sinds 1976, destijds opgericht door Jo van der Velden en Sjra Nijnens. Naast optredens voor ouderen spelen zij elk jaar in het Munttheater in Weert. In 2019 hebben ze een dolkomische klucht gespeeld van Nico Torrenga, “Gekke Fratsen”, waar lang over nagepraat is. Afgelopen jaren hebben zij met hun optredens in het Munttheater diverse keren de Weerter Podium Publieksprijs mogen ontvangen, waar ze nog steeds erg trots op zijn.

Na twee jaar komt Toneelgroep Weert dus weer terug met een klucht van Nico Torrenga. De klucht speelt zich af in een woonkamer. Stien is al jaren weduwe en woont samen met haar broer Gerrit, die altijd ziekelijk is. Maar Stien wordt stapelgek van hem. Tot overmaat van ramp komt de schoonzus met haar zoon op visite en wordt het er ook niet gezelliger op. Stien en huishoudster Janny bedenken een plannetje!

Wil je meer weten? Kom dan naar het Munttheater op vrijdag 28 oktober. Aanvang deze avond is om 20:15 uur. Het wordt een dolkomische klucht, een avond lachen, gieren en brullen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie