Skip to content

Eindse Boys heeft voor het eerst 400 leden

Redactie
27 oktober 2022 | 11:00

Advertentie

Op 20 oktober heeft zich bij Eindse Boys voor het eerst in haar bestaan, een 400e lid aangemeld. Het gaat om de 8 jarige Dilans Brents, hij is geboren in Letland maar woont met zijn ouders al enige tijd in Nederweert. Dilans speelt bij de JO8 en werd, samen met zijn vader, door jeugd wedstrijdsecretaris Jaan van Heugten welkom geheten.

Eindse Boys

Dilans ontvangt een clubshawl en vaantje van Eindse Boys als welkomstgeschenk

Eindse Boys heeft blijkbaar een redelijk grote aantrekkingskracht. Ondanks de roerige tijden, waar we vanaf het begin van de corona uitbraak in zitten, stijgt het ledenaantal. Bij de vereniging had men niet durven denken dat 400 leden een optie zou zijn, maar het bleek anders te lopen. Dilans is via lid en “ambassadeur” Rob Schreurs bij Eindse Boys gekomen, dit na overleg met de ouders van Dilans. De betrokkenheid van de leden is een van de redenen van het nog steeds stijgende aantal leden. Geweldig om hierop te kunnen vertrouwen.

Uiteraard is Eindse Boys blij met een zo groot ledenaantal, maar het zorgt er ook voor dat je met je organisatie tegen grenzen aanloopt. Daarom is de vereniging blij met het grote aantal vrijwilligers bij de club. Toch is het zaak dat er aanvulling komt op diverse plekken binnen de organisatie. De club heeft het motto “Bij Eindse Boys doen we het samen”, samen met de leden en ouders/verzorgers van de jeugdleden. Een belangrijk standpunt om de doelstellingen van Eindse Boys te kunnen realiseren.

Voor alle informatie ga naar de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie