Skip to content

Besparen op jouw vaste lasten in 2023

Redactie
3 november 2022 | 17:00

Advertentie

Pile of euro currency banknotes background

Huishoudens binnen de Gemeente Nederweert kunnen flink besparen op hun vaste lasten met behulp van de VoorzieningenWijzer! Jaarlijks kun je gebruik maken van deze tool, die in samenwerking met gemeente Nederweert en Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg werd geïntroduceerd.

Geld besparen

Veranderen van zorgverzekering?
In de laatste paar weken van dit jaar maken zorgverzekeraars hun nieuwe polissen en premies bekend voor 2023. Veel mensen gebruiken deze tijd om verschillende aanbieders te vergelijken en om eventueel over te stappen van zorgverzekeraar. Wat zijn de zorgwensen en in hoeverre sluit de huidige zorgverzekering aan bij die wensen en behoeften?

Gemeente Nederweert en de Poliswijzer
Om dit aanbod makkelijk te kunnen vergelijken, heeft de gemeente Nederweert samen met de Poliswijzer.nl een vergelijkingswebsite ontwikkeld. Je kunt hier zelf de zorgwensen invullen en krijg vervolgens een passend en ook vrijblijvend advies. Dit kan via de website.

Ondersteuning van de Sociaal Raadslieden
De Sociaal Raadslieden kunnen helpen bij deze zoektocht naar de best passende zorgverzekering. Zij zijn opgeleid om door middel van de Voorzieningenwijzer een passend advies te geven op basis van de zorgbehoefte en kunnen, indien gewenst, ondersteunen bij het overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Vergelijk en bespaar!
Door samen met een adviseur te kijken naar je zorgverzekering en andere regelingen waar je recht op hebt, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon.

Voor wie?
De VoorzieningenWijzer is er voor huishoudens in gemeente Nederweert met een inkomen tot modaal (+/- 36.000 euro bruto per jaar).

Kom langs!
Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Kom langs tijdens één van de inloopspreekuren. De Sociaal Raadslieden geven je niet alleen antwoord op jouw vragen, maar ze kunnen ook ondersteunen bij het overstappen.

Maandag 28 november van 10:00 tot 12:00 uur bij De Gunnerij, Lambertushof 2 in Nederweert.
Dinsdag 29 november van 10:00 tot 11:30 uur bij Brasserie Vrienden van de Peel, Aerthijsplein 3 in Ospel.
Dinsdag 6 december van 14:00 tot 15:30 uur bij de Sint-Rochuskerk, Rochusplein 1 in Budschop (Nederweert).

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken. Dit kan via 088-6560697 of raadsliedennederweert@amwml.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie