Skip to content

Agnes Pater over toegepast lezen

Redactie
7 november 2022 | 9:41

Advertentie

Agnes Pater komt op 10 november 2022 om 15:00 uur in het ‘Oog café Weert’ een lezing geven over toegepast lezen. De lezing wordt gegeven in Buurthuis Fatima aan de Nieuwstraat 11 in Weert. Het Oogcafe is zoals altijd geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Agnes Pater

Toegepast lezen is voor zowel mensen die het al kennen als hen die er nog nooit van gehoord hebben. De presentatie van Agnes is breed opgezet en heeft voor iedereen een invalshoek. Een aanrader voor iedereen die op een andere manier moet gaan lezen omdat zijn ogen niet meer genoeg zien. Er zijn aller lei oplossingen voor.

Het eerste drankje wordt aangeboden door Oogvereniging Limburg zoals altijd de rest mag U zelf afrekenen. Breng een goed humeur mee en graag tot ziens.

CBB
De CBB in Ermelo is gespecialiseerd in het toegankelijk maken van lectuur en informatie voor mensen met een leesbeperking. Lectuur en informatie wordt omgezet naar passende leesvormen als braille, grootletter en audio. De geschiedenis van de CBB gaat meer dan 100 jaar terug. In die tijd is veel kennis en expertise opgebouwd. Waar de CBB in het verleden een bibliotheek was, is de CBB uitgegroeid tot een veelzijdige en innovatieve organisatie die alle middelen beschikbaar heeft om leesbeperkingen te vervagen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie