Skip to content

TERUGKIJKEN | Gemeenteraad Nederweert behandelt begroting

Redactie
8 november 2022 | 15:30

Advertentie

Livestream

De gemeenteraad bespreekt de meerjarenbegroting 2023-2026 tijdens de raadsvergadering op dinsdag 8 november. De vergadering start om 16.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd de begrotingsbehandeling bij te wonen in de raadzaal of te volgen via de livestream

Advertentie

5 Reacties

  1. Ik begrijp dat het een soort taboe-onderwerp is op de site, maar in de film van de raadvergadering zie ik dat er afscheid is genomen van oud-wethouder Ria Stienen. Maar waarom was zij daar niet bij aanwezig vraag ik en vele anderen zich af?
    Laat ik haar dan veel succes wensen.

  2. Bezorgde burger, ik denk dat mevr. Stienen naar veel negatieve reacties ,denk ik geen behoefte meer had . Als je van veel dingen beschuldigd werd , en de meesten niet weten hoe het hele gebeuren in elkaar zat (zit) .De mensen die nu in de gemeente raad zitten ,weten hoe de vork in de steel zat, (zit) maar zwegen. Ik wens mevr.Stienen succes,

  3. beste @Raad, u spreekt over’het gebeuren’, ‘beschuldigingen’ en ‘zwijgen’. Ik heb geen idee waar u op doelt. De fouten in het windmolendossier zeker? Daar mag de echte raad binnenkort een oordeel over vellen. Benieuwd of de belangen van ons als gedupeerde inwoners nu wel gehoord gaan worden.
    Verder zou ik zeggen dat als je als bestuurder niet houdt van in de wind te staan je beter wat anders kunt doen.

  4. @Raad, ik vind het altijd zo knap dat sommige mensen precies weten wat anderen allemaal weten of denken. Waar heeft u dat geleerd?
    Misschien mag ik erop wijzen dat in het verleden heel vaak om verheldering over gebeurtenissen gevraagd is om de raad en dat er altijd geweigerd werd om verheldering te geven. Of bent u juist degene die precies weet wat er allemaal gebeurt is en geeft u dat ook hier niet weer? Mijns inziens is er veel niet boven tafel gekomen, ondanks het interpellatiedebat begin dit jaar. En ik vraag me zelfs af of de huidige wethouders op de hoogte gesteld zijn van alles wat gebeurd is.

  5. Terechte opmerking, Loes. Er zitten elementen in zowel raad als college die er persoonlijk en politiek belang bij hebben zalen onder de mat te houden. En dan is met name de erfgoedzaak wel een heel erg pijnlijk dossier voor sommige, vooral voor degenen waar je niet op kunt stemmen elke vier jaar en die veel te verliezen hebben


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie