Skip to content

Last van duizeligheid? Laat het niet om jou draaien!

Redactie
9 november 2022 | 20:00

Advertentie

Duizeligheid komt op oudere leeftijd vaak voor en is boven de leeftijd van 75 jaar zelfs de meest voorkomende reden om de huisarts te bezoeken. Duizeligheid kan bij ouderen verschillende klachten geven en is een belangrijke risicofactor voor vallen en daarmee botbreuken. Er zijn vele verschillende oorzaken en behandelingen voor duizeligheid bij ouderen.

JVDI De Fysioclub

Manueeltherapeuten Irma Steijvers en Femke van Bussel hebben de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd op het gebied van duizeligheid. Zij zijn naast experts op het gebied van nek- en rugpijn, ook gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten duizeligheid. Een veelvoorkomende oorzaak van duizeligheid is BPPD, waarbij er in het evenwichtsorgaan kristallen ontstaan die zorgen voor een kortdurende (draai)duizeligheid wanneer mensen met hun hoofd bewegen. Typische voorbeelden zijn hierbij: Omhoogkijken of snelle draaiing van de nek, maar ook gaan liggen in bed of omdraaien in bed. Deze duizeligheid is vaak al in een paar behandelingen volledig te verhelpen.

Wanneer je je herkent in bovenstaande klachten, of andere klachten hebt van duizeligheid of evenwichtsproblemen, aarzel dan niet en neem contact op om een afspraak te maken met Irma of Femke. Dit kan op 085-7821616. Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts en fysiotherapie wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

JVDI | De Fysioclub 
Staat 40c
Nederweert
085-7821616
fysioclub.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie