Skip to content

Veel mensen geholpen met winterjassen actie PvdA Weert!

Redactie
14 november 2022 | 17:00

Advertentie

In het weekend van 28 tot 30 oktober organiseerden een aantal PvdA-afdelingen uit Midden-Limburg een winterjassenactie. Gevraagd werd of iedereen die nog goede winterjassen “over had”, deze te doneren. “We laten niemand en de kou staan”, was dan ook het uitgangspunt van deze actie. Bij de PvdA-afdeling Weert werden maar liefst 250 winterjassen ingeleverd.

PvdA Weert

Afgelopen vrijdag 11 november vond de uitgifte van de winterjassen plaats. In een ruimte die ter beschikking was gesteld door de Sponsorwinkel konden mensen die een beroep doen op de voedselbank gratis een winterjas uitzoeken voor zichzelf en hun kinderen. Op deze manier konden er veel mensen blij worden gemaakt met een passende en kwalitatief goede winterjas.

Daarbij was ook ruimte voor een gesprek. Dan hoor je de vele problemen waar de mensen mee te maken hebben. Het maakt maar weer eens duidelijk dat er veel nood is en dat het leven niet alleen voorspoed kent maar ook vele tegenslagen. Bij sommigen zijn dat er wel erg veel. Dan kun je vaak alleen respect voor deze mensen hebben, die ondanks alle tegenslag toch het hoofd net boven water weten te houden. Alle steun is dan hard nodig. De steun van de voedselbank, de Sponsorwinkel waar goedkoop kleding te kopen is en ook de bescheiden steun van deze winterjassenactie.

We willen dan ook iedereen die een of meerdere jassen heeft gedoneerd van harte bedanken. Dankzij jullie hebben we een flinke bijdrage aan de winterjassenactie kunnen leveren en veel blije gezichten gezien. Ook danken we de Sponsorwinkel en de voedselbank voor hun ondersteuning“, aldus PvdA Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie