Skip to content

Tjeu Stultiens hangt na 44 jaar VVN jas aan de kapstok

Redactie
16 november 2022 | 15:00

Advertentie

Na maar liefst 44 jaar hangt Tjeu Stultiens zijn VVN jas aan de kapstok. Per 1 januari stopt hij, en gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

Tjeu Stultiens

Al 44 jaar is Tjeu Stultiens op allerlei manieren werkzaam binnen de afdeling Nederweert van Veilig Verkeer Nederland, maar vanaf 1 januari 2023 heeft hij besloten om te stoppen met zijn bestuurlijke en organisatorische werkzaamheden. Jarenlang heeft hij zich op allerhande manieren ingezet om de verkeersveiligheid in de gemeente Nederweert te bevorderen, uiteraard samen met de collega’s van de afdeling.

Met name de (basis)scholen waren het grote speerpunt, doch ook mensen met een handicap kregen aandacht door middel van de scootmobiel cursus en ook voor automobilisten werd een opfriscursus georganiseerd. Er werd voorlichting gegeven over het veilig gebruik (met praktische oefeningen) van de e-bikes aan senioren en statushouders kregen een fiets en verkeersles. Regelmatig vond er overleg plaats met de politie of met de gemeente om verkeersgevaarlijke punten onder de aandacht te brengen. Ook de inwoners van Nederweert wisten Tjeu te vinden als ze vragen hadden op het gebied van verkeer of verkeersregels.

En met al dit goede werk gaat de afdeling Nederweert van Veilig Verkeer Nederland gewoon verder, maar na 44 jaar zonder Tjeu. “Ik wens de collega’s van de afdeling veel succes voor de toekomst met dit belangrijke werk. Ik dank eenieder voor de prettige samenwerking in al die jaren“, aldus Tjeu, die binnenkort kan gaan genieten van zijn pensioen.

Mocht je de afdeling Nederweert willen bereiken, dan kan dat via nederweert@vvnregio.nl.

Advertentie

4 Reacties

  1. Tjeu heeft prachtig werk geleverd voor het VVN en dat is zeker een bedankje waard… ook zijn onvolprezen inzet voor het KVW mag zeker wo4den gehonoreerd door ons gemeentebestuur…

  2. Wat je zegt, Franske. Mensen als Tjeu zorgen meer hun jarenlange inzet voor veiligheid en de jeugd voor een beter Nederweert. Daar moeten we met z’n allen trots op zijn.
    Tjeu, bedankt! Geniet van je pensioen.

  3. De Pinnentocht en de avond vierdaagse
    waren tot in de puntjes verzorgd.
    Ik heb er de nodige kilometers gelopen.
    Tjeu, bedankt en geniet van je pensioen.

  4. Tjeu, bedankt voor alle jaren met het opzetten en organiseren van de activiteiten en cursussen zoals de Rijvaardigheidscursussen, de fiets/scootmobieltochten onder de naam ‘Gezond en Veilig in het Verkeer’, onder de vlag van Cocon en later Vorkmeer. Geniet -samen met Driena- van de nieuwe ‘levensfase’.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie