Skip to content

Jubileumprînsebal Jong Vlikke

Redactie
18 november 2022 | 16:34

Advertentie

11 Jaar geleden begonnen als een samenwerking tussen Jong Nederland Ospel, basisschool de Schrank en de Vlikkestaekers. En inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige jeugdvastelaovendjsvereiniging. We hebben het natuurlijk over de Jong Vlikke uit Ospel. Zij vieren dit jaar hun eerste jubileum. En dat iedereen daar dit jaar bij wil horen was aan het aantal aanmeldingen wel te merken. Maar liefst 30 briefjes kwamen er uit groep 8 richting de commissie Jong Vlikke.

Jong Vlikke

Vrijdag 25 november kan iedereen komen kijken wie het prinsepaar wordt, wie het adjudantenkoffer mag dragen en wie de muts van de raad van elf mag opzetten. Samen met de Vlikkepöpkes, Dans Mèr (winnaar jeugdschlager), Oze Hoempa en uiteraard de Vlikkestaekers zelf, gaan er een mooi prinsebal van maken.

Deze jubileumeditie van jeugdprinsebal begint om 19:00 uur en vindt uiteraard plaats bij Eetk’fee de Vlik (voorheen Peeljuweel). Vae zeen os!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie