Skip to content

Kerstpakkettenactie Broederschap en Weerter Minima Groep

25 november 2022 | 8:00

Vorig jaar waren ze overweldigd door de grote hoeveelheid producten die ze hebben mogen inzamelen en vervolgens mochten verdelen. Daarom zal ook dit jaar de Broederschap, in samenwerking met de Weerter Minima Groep, mensen helpen die het goed kunnen gebruiken met het inzamelen van artikelen. Met deze actie kunnen ze naastenliefde in de praktijk brengen.

Kerstpakkettenactie

De kerken in het dekenaat Weert en andere partijen helpen hier graag aan mee. Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap: “U maakt niet alleen mensen blij die het minder hebben. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.” Je doet mee door het doneren van houdbare producten, vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep). Helaas mogen er geen zelfgemaakte producten in de kerstpakketten worden meegeven.

Deze producten kun je inleveren tussen 7 en 21 december in de kratten die klaarstaan in de kerken in Weert en Nederweert of vanaf 15 november bij Aanschuiftafel Keenter Hart (18.30 tot 19.30 uur), Brede school Markeent (tijdens schooluren). Alle giften zijn van harte welkom. Let wel op dat de producten nog minstens twee maanden houdbaar zijn en ongeopend.

Wil je als ondernemer ook je steentje bijdrage? Dat kan! Wil je meer weten, neem dan contact op met Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap, telefoon 06-30073829 of Nancy Heinze, coördinator namens de Weerter Minima groep, bereikbaar voor vragen of afspraak op 06-16578988, weerterminima@gmail.com of via Facebook weerterminimagroep/kerstpakkettenactieweert.

Advertentie

2 Reacties

  1. Met al die miljoenen die er gewonnen zijn bij de trekking van de Postcodeloterij in het Weerter land kunnen er wel een paar vrachtwagens kerstpakketten afgeleverd worden bij Weerter mensen die het minder hebben want hoe ga je reageren als Petrus je vraagt, “Nog wat goeds gedaan voor de medemens ?” en je moet hem het antwoord schuldig blijven ?

  2. Er zijn mensen die het kunnen gebruiken.
    En er zijn mensen die ook zelf eens iets kunnen doen bv werk zoeken.
    Dan is dit allemaal niet nodig.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie