Skip to content

Win 2 proefduiken bij Duikteam Nederweert

25 november 2022 | 18:00

Iedereen heeft hem vast al wel gezien of gesproken bij Albert Heijn Heerschap Nederweert, Buddy! In het kader van de ‘Spek de Kas’ actie van ‘Heerschap Verbindt’ verblijft Buddy voor enkele weken in de winkel, waarbij hij zichzelf inzet om een extraatje in te zamelen voor de jeugdafdeling van Duikteam Nederweert.

Spek de Kas

Het zijn lange dagen voor hem, maar hij begint zich goed thuis te voelen. Klanten en medewerkers zijn super aardig tegen hem en hij is dan ook heel blij met alle muntjes en vouchers die hij mag ontvangen ten behoeve van onze club.

In de nachtelijke uren heeft hij genoeg tijd om na te denken en hij heeft zich dan ook bedacht dat het kei leuk zou zijn om als club iets terug te kunnen doen voor de klanten van Albert Heijn. Vandaar dat er nu een heuse winactie wordt georganiseerd in de winkel waarbij klanten kans maken om bij Duikteam Nederweert te komen proefduiken in het zwembad. Duikteam Nederweert zal 5 x 2 proefduiken verloten onder alle deelnemers. Deze actie zal plaatsvinden op zaterdag 26 en zondag 27 november.

Hoe maak je kans?
In de Albert Heijn winkel liggen op enkele plaatsen enveloppen. Stop 1 voucher en 1 munt van ‘Spek de Kas’ in de envelop, zet er je naam, e-mailadres en telefoonnummer op en gooi deze in de brievenbus bij Buddy (je vindt Buddy bij de uitgang van de zelfscan kassa’s). Hoe gaaf zou het zijn om samen met de instructeurs van Duikteam Nederweert eens te ervaren om onderwater adem te halen!

Indien je je afvraagt of een proefduik wel iets voor jou is? Als je gezond van lijf en leden bent en een klein stukje theorie wil volgen, dan neemt Duikteam Nederweert je bij de hand en laten ze je kennis maken met de onderwaterwereld. Een gewonnen proefduik kun je natuurljk ook nog aan iemand cadeau geven met Kerstmis, want ruim voor die tijd hoor je of je gewonnen hebt.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30
2024_10_18-15.000-voor-lokale-verenigingen-Heerschap-33
Spek de kas actie
18 oktober 2024 | 19:00

Advertentie