Skip to content

Finalisten Midde Limburgs Leedjes Festival bekend

17 december 2022 | 12:00

Afgelopen vrijdagavond zijn de finalisten van het eerste provinciale leedjes konkoer van 2023: Het Midde Limburgs Leedjes Festival, bekend gemaakt.

Midde Limburgs Leedjes Festival

Het zijn (in willekeurige volgorde):

Omdat dit de eerste editie is na de Corona periode, is het comité Midde Limburgs Leedjes Festival deze editie op sommige punten afgeweken van het reglement van deelname. Zo zijn er deelnemers toegelaten die het vorig jaar hebben ingeschreven en zijn er een paar wildcards toegekend. Dit met het idee om alle inschrijvingen te belonen. De achterliggende gedachte is om de deelnemers en zeker ook plaatsen, die voor een levendige “vastelaovesleedjescultuur” zorgen, een extra stimulans te geven. Er is ook nog een extra “wildcard” beschikbaar gesteld om het aantal deelnemers, naar de joeksige 22 te loodsen. Iemand die hiervoor in aanmerking wil komen, moet zich uiterlijk op 26 december melden via de website.

De finale zal gehouden worden op vrijdagavond 6 januari 2023, in Hotel en Eetk’fee de VLiK (voorheen het Peeljuweel) in Ospel. De organisatie is in handen van de lokale vastelaoves vereniging de Vlikkestaekers in samenwerking met het comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Aanvang is 20 uur en de entree is gratis.

Bij aanvang zal er eerst een loting plaatsvinden om de volgorde van optreden te bepalen.
 Daarna zal een vakjury de liedjes beoordelen en bepalen wie de opvolger wordt van: Het Graotekoeër uit Neer met “de lètste hoije”. Het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival en de Vlikkestaekers wensen alle deelnemers succes en vooral veel plezier bij de finale!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie