Skip to content

Nederweert24 | Dit was maart 2022

22 december 2022 | 8:00

Het jaar 2022 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: Maart 2022

1. Felle brand na frontale botsing Venloseweg Ospel, vijf gewonden

In de avond van zaterdag 19 maart heeft er een zeer ernstig ongeval voorgedaan op de Venloseweg N275 in Ospel. Een personenauto en een busje kwamen frontaal met elkaar in botsing. Beide voertuigen brandde uit. Vijf personen zijn bij het ongeval gewond geraakt. Een traumahelikopter, meerdere ambulances, politie en brandweer kwamen ter plaatse voor hulpverlening.

Ga hier naar het artikel op Nederweert24

2. NL Alert: Groot alarm in Weert, gifwolk boven bedrijventerrein

Voor een incident bij een bedrijf aan de Wetering in Weert is woensdagmiddag 16 maart groot alarm geslagen. Er was een lek ontstaan in een leiding met salpeterzuur. Er werd opgeschaald naar Grip 2 en omliggende bedrijven werden ontruimd. Er werd ook een NL Alert verstuurd.

Ga hier naar het artikel op Nederweert24

3. Gekkenhuis in Ospel tijdens ‘Tankactie TinQ’

Het was een gekkenhuis in Ospel tijdens de tankactie van TinQ. Tanken voor een prikkie was de gedachten van veel automobilisten. Ruim voor de start van de actie stonden al tientallen auto’s voor het tankstation op de Kuilstraat in Ospel. Tegen de tijd dat het 13:00 uur was, en de benzine prijs 20 jaar terug in de tijd ging, was het een gekkenhuis.

Ga hier naar het artikel op Nederweert24

4. ‘Realityster gearresteerd voor crystal meth-lab in Nederweert’

Maandagmiddag 21 maart maakte 1Limburg bekend dat één van de hoofdverdachten in het onderzoek naar het grootste crystal meth-lab van Nederland, dat in Nederweert is aangetroffen, een realityster is. Het betreft G. van der B (29), bekend van het televisieprogramma Temptation Island. Dat blijkt uit informatie in handen van L1.

Ga hier naar het artikel op Nederweert24

5. Drie vrachtwagens verwoest door brand Nederweert

Vrijdagavond 4 maart zijn drie vrachtwagens volledig afgebrand bij een bedrijf aan de Eindhovensebaan in Nederweert. De vrachtwagens stonden op een bedrijfsterrein, vooraan op de Eindhovensebaan in Nederweert. Door nog onbekende oorzaak is waarschijnlijk één van de vrachtwagens in brand gevlogen. Het vuur was zo hevig dat het oversloeg naar twee naast gelegen vrachtwagens.

Ga hier naar het artikel op Nederweert24

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie