Skip to content

Gezellige kerstbrunch bij De Gunnerij

30 december 2022 | 14:00

Voor het eerst sinds het bestaan van De Gunnerij in juni 2018 werd op kerstavond, 24 december, een kerstbrunch georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting De Gunnerij Nederweert.

De Gunnerij

De aanmeldingen voor 24 december kwamen snel binnen. In een korte periode werd het maximale aantal personen gehaald. Met veel plezier en genoegen kijkt De Gunnerij terug op een geslaagde en gezellige Kerstavond met heerlijke soep, een pasteitje, kerstbrood, tiramisu en als afsluiting koffie met een berliner bol. Deze mooie kerstavond zullen ze in de toekomst blijven herhalen. De gasten waren zeer tevreden en dankbaar dat zij deze gezellige avond vooral samen mochten beleven.

Deze kerstavond hebben ze gratis kunnen aanbieden dankzij donaties tijdens de crematie van zeer gewaardeerde gast, Sef Meuwissen die 24 augustus 2022 helaas is overleden. Met dank aan de familie.

Zulke avonden zijn voor alleenstaanden van groot belang in onze samenleving. Stichting De Gunnerij in Nederweert probeert zoveel mogelijk voor deze groep, die komende jaren zal groeien, van betekenis te zijn. Hetzij met de open inloop van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Maar zeker ook door middel van de vaste activiteiten, zoals de kaartclubjes, line-dance of stoelyoga.

Daarnaast faciliteert De Gunnerij Automaatje, Kersten Hulpmiddelen voor onderhoud en reparaties aan hulpmiddelen, Vluchtelingenwerk en de WMO als ondersteuning voor zorg en welzijn voor alle inwoners van Nederweert. Stichting De Gunnerij Nederweert wenst iedereen een voorspoedig, vredig en liefdevol 2023.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie