Skip to content

Rolf Bonten komend seizoen hoofdtrainer van Eindse Boys

Redactie
4 januari 2023 | 11:39

Advertentie

Rolf Bonten tekent zijn contract in het bijzijn van Johan Beerens (bestuurslid voetbaltechnische zaken) en Claudia Knapen (secretaris).

Rolf Bonten wordt met ingang van voetbalseizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer bij Eindse Boys. Hij volgt Enrico Vaessen op, die aan zijn tweede en laatste seizoen bij de club uit Nederweert-Eind bezig is. Tussen Kerst en nieuwjaar werd het contract in de kantine van Eindse Boys getekend.

Eindse Boys

De geboren en getogen 54-jarige Weertenaar Bonten heeft een actief voetbalverleden als doelman bij Wilhelmina’08 en DESM. Bij laatstgenoemde vereniging is hij inmiddels al 35 jaar betrokken. Deels als speler maar ook in diverse trainers- en coördinerende functies. Zo was hij onder andere als trainer 3 seizoenen lang verantwoordelijk voor het heren vaandelteam van DESM. Ook was hij enkele jaren betrokken als assistent-trainer van de herenselectie. Momenteel is hij bezig aan het 5e seizoen als trainer van het eerste dameselftal van DESM. In het dagelijks leven is Rolf Bonten zelfstandig ondernemer en is hij mede-eigenaar van een administratie, belasting- en adviesbureau in Weert en Roermond.

Eindse Boys sluit samen met trainer Enrico Vaessen het seizoen 2022-2023 met een prettige samenwerking af en wenst Rolf in de zomer van 2023 een goede start en plezier bij de Boys toe.

De commissie voetbaltechnische zaken is verheugd met de komst van Bonten. V.l.n.r.: Johan Beerens, Sander Stultjens, Mark Rietjens en Rolf Bonten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie