Skip to content

Queen must go on & A-Fever komen naar Ospel

Redactie
10 januari 2023 | 9:38

Advertentie

Voetbalvereniging RKSVO viert in 2023 haar 75 jarig bestaan. Dit wordt groots gevierd tijdens het jubileumweekend op 16-17-18 juni. Op zaterdag 17 juni vindt er op Sportpark de Houwakker het evenement Famefest plaats. Famefest is niets anders dan een te gekke top avond met heerlijke muziek. Op het podium in de feesttent zullen een tweetal geweldige bands optreden en daarnaast maakt DJ Diego de avond compleet.

De bands deze avond zijn;

  • Queen must go on (winnaar sbs6 programma “Battle off the bands”).
  • A-Fever (tribute band van ABBA).

Voor meer informatie en de ticketverkoop ga naar www.Famefest.nl. Koop nu nog je ticket in de Earlybird voor maar 15 euro!

Sensationele Queen tributeband
Queen Must Go On is de nieuwste en meest sensationele Queen tributeband van Nederland. Deze Nijmeegse band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden! Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit.

De bandleden
Zanger van de band Ward Palmen straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury. Hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Doordat hij een flink bereik heeft, weet hij zijn publiek keer op keer te betoveren.

A-Fever: The Ultimate ABBA Tribute
De muziek van ABBA trekt al meer dan 40 jaar alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A-Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt A-Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van onze zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse!

A-Fever is ook bekend van het tv programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6.

Het gehele programma vind je hier.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie