Skip to content

Collecte Optocht Comité Ospel weer van start

Redactie
28 januari 2023 | 12:00

Advertentie

Gelukkig is het dit jaar gelukt om in Ospel weer een carnavalsoptocht organiseren. Optocht Comité Ospel is druk bezig om alles weer tot in de puntjes te verzorgen. Ospel is trots op zo’n mooie optocht en dit wil het Optocht Comité Ospel graag in stand houden!

Optocht Ospel

Daarom willen ze aan iedereen vragen om het Comité te helpen met het belonen van de deelnemers. Dit doen ze door een vrijwillige bijdrage te vragen. Vrijwilligers van Optocht Comité Ospel komen vanaf 30 januari t/m 12 februari bij je aan de deur. Omdat steeds minder mensen kleingeld in huis hebben kun je met een smartphone een QR code scannen en jouw vrijwillige bijdrage zelf bepalen.

Namens het Optocht Comité Ospel en de deelnemers alvast hartelijk dank voor uw vrijwillige bijdrage! Same make vae de Vastelaovundj in Doospel!“, aldus het Optocht Comité Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_01 Schutterij St Odilia Ospeldijk haalt oud ijzer op
Of breng het naar het Odiliahome
1 oktober 2024 | 15:00
Dusseldorf
De excursie is op 12 oktober
1 oktober 2024 | 13:00
Spectaculaire attractie niet meer open tijdens Weert kermis 1
Technische problemen
1 oktober 2024 | 12:30

Advertentie