Skip to content

Domino’s Pizza vestigt zich in Nederweert

Redactie
30 januari 2023 | 15:35

Advertentie

Namens een particuliere belegger heeft Saelmans Bedrijfsmakelaardij succesvol de Kerkstraat 45b in Nederweert verhuurd.

Domino’s Pizza Nederweert

Het betreft een commerciële ruimte van totaal 181 m² inclusief magazijn. De ruimte is inmiddels geheel gestript en casco gemaakt. Het pand zal volledig worden afgewerkt conform het nieuwste concept van Domino’s. Tevens zal de voorgevel voorzien worden van een nieuw front. Huurder zal medio februari / maart 2023 aanvangen met deze werkzaamheden. De eerste pizza’s kunnen besteld c.q. afgehaald worden medio juni 2023.

Over Domino’s
’s Werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. 

Domino’s heeft 17.000 winkels over de hele wereld. Alleen al in Nederland worden jaarlijks meer dan 20 miljoen pizza’s gemaakt. Alle pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat de bestelling geplaatst is. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat voor de bodem gebruikt worden is 100% puur, bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers. De pizza’s worden gemiddeld binnen 21 minuten bezorgd en zijn te verkrijgen in zeer veel smaken en variaties.

Advertentie

19 Reacties

  1. Als ze maar van die mooie historische gevel afblijven met hun pootjes, er is al genoeg gesloopt in Nederweert…dus let op “erfgoed” commissie, van de ambtenaren kunnen we geen “ oplettendheid” verwachten…

  2. Inderdaad Franske. En sinds mw onze burgemeester van Nederweert met toestemming van de raadsleden die zaten te slapen heeft besloten dat de erfgoedbelangen tegenwoordig door mensen uit gemeente Leudal moeten worden bewaakt, is dat gevaar meer dan levensgroot. Sindsdien is er al het nodige misgegaan in onze gemeente. Of de ambtenaren daar wakker van liggen… tja. Die wonen voor een deel ook niet in Nederweert…

  3. Sinds een maand is het bekend dat hier de pizza keten komt.
    En dat ze de gevel willen en mogen veranderen.

  4. Grote schande, van een dergelijke gevel hebben we er niet veel meer, zeker niet in Nederweert,
    Vol ongeloof lees ik de reactie van Bijlmakers, is daar niets meer tegen te doen tegen dit besluit?

  5. Sinds wanneer trekt de politiek zich iets aan van de burgers van Nederweert ? Wat je ook schrijft, ze gaan gewoon hun gang.Nederweert die gaan mooi om je heen.

  6. Beste allemaal,
    Aan de monumentale gevel wordt niets veranderd.
    Het enige dat aangepast wordt is dat het portiek komt te vervallen en de ramen naar voren worden geplaatst.
    Hopelijk heb wij hiermee u bezorgdheid weggenomen want wij willen uiteraard ook dat deze mooie gevel blijft in het straatbeeld van de Kerkstraat.

  7. Beste meneer Coolen, U schrijft het zo mooi, maar juist die portiek geeft het pand de uitstraling. Het gehele beeld van het pand heeft dan niet meer de monumentale uitstraling .En weer een stuk history is weg. Waarom wordt in Nederweert niet met een enquête gevraagd wat de burgers er van vinden, in plaats met een beslissing te komen en dan de burgers voor een al vast gesteld te confronteren waar men niks meer mee kan….net zoals de Pinnenhof . De burgers van Nederweert krijgen alleen maar kant en klare pakketten , en daar moeten ze het maar mee doen. Hoezo transparant ?

  8. Hallo mw of hr Coolen
    De sjarme van de ooit zo fraai gerestaureerde gevel van dit pand is dat de moderne winkelpui een stuk achterwaarts geplaatst is in een portiek, zodat die het beeld van de gevel niet verknoeien kon. Zeggen jullie nu eigenlijk dat dit weer teniet wordt gedaan door het naar voor plaatsen en dat een moderne pizzeriagevel weer het straatbeeld en het monument gaan overstralen? Hoop dat ik me heel erg vergis. Hoor het graag.

  9. Beste allemaal,
    De gevel is monumentaal niet het portiek.
    Aan de uitstraling van het pand wordt niets teniet gedaan.
    De gevel blijft zijn karakteristieke uitstraling behouden.

  10. @Coolen,
    kunnen we dat ook ergens zelf aan beoordelen, in de vorm van een tekening of zo? Zou nuttig zijn.
    En was onze monumentencommissie het er helemaal mee eens?
    Worden we als bewoners er nog bij betrokken? Er gebeuren te veel rare dingen in Nederweert.

  11. Suc6 domino’s,

    Hopelijk laten jullie de gevel en portiek zoals ie nu is.. dat er reclame op degevelkomt alea.
    Wat wel jammer is dat jullie concurrentie krijgen van een pizza meneer welke al een aantal jaren meedraait in nederweert en wie weet wat hij verkoopt.
    Suc7 😉

    Grtjes ik

  12. @P.Derks, even de vergunningaanvraag bekijken. Daar zit een tekening bij. Dat kun je gewoon zelf doen. Aanvraag is begin december gedaan.

  13. Wacht even, dus mensen willen hier tekeningen zien van de verbouwingen aan een pand wat niet eens van hun is of van de gemeente is? En daar dan ook nog eens over meestemmen? De wereld op zijn kop.
    Er zijn gewoon strakke regels vastgelegd van wat wel en niet mag met de gevel. Het is daarna aan de eigenaar zelf hoe hij dat dan uitvoert. Het is een kwestie van smaak of je een portiek wel of niet mooi vind.
    Concluderend, beste mensen, jullie mening doet er niks toe. Laat die eigenaar zelf beslissen wat hij mooi vind. Niet miepen.

  14. Dus Harrie heeft niet veel gevoel voor een mooi dorp, stop met het verneuken van 92ste erfgoed er is al zoveel gesloopt…moeten het dan allemaal “eenheidsworsten” worden?

  15. Harrie is het soms jou pand . Deze side is om mee te praten ,en miepen mag . Zolang het maar netjes blijft. En dat er strakke regels zijn , weten we, maar of er zich aan gehouden wordt is nr.2. Er gebeuren heel veel dingen waar de burger van Nederweert van op de hoogte wordt gesteld. Als er een gouden bruiloft is ,staan ze glimmend met het bruidspaar op nederweert 24. Maar ze kunnen toch ook voor de beslissing genomen worden , het op nederweert 24 zetten. Ik denk dat heel veel burgers nederweert 24 lezen. Wij. Kunnen dus zien wat er te gebeuren staat, en kunnen onze mening geven………daar is toch niks mis mee ? Daar hebben de kiezers recht op wat er gaande is in hun dorp.

  16. @bezorgde burger, dus voor iedere vergunningaanvraag een bericht op Nederweert24? Lijkt me een beetje overdreven. Iedereen kan het gewoon online raadplegen op de site van de overheid. Dan wordt je ook niet overspoeld met dingen die je niet interesseren. Toegegeven, het is iets meer werk, namelijk een extra pagina bezoeken. Maar als je geïnteresseerd bent heel goed te doen.

  17. @R je hebt een terecht punt als je het onzin vindt dat elke vergunning op N24 moet komen. Maar in dit geval is het toch een tikkeltje anders. Het bewuste huis is een officieel gemeentelijk monument, daar hebben we er niet zoveel meer van, en staat dus onder streng toezicht over de uitstraling van de buitenkant. Dan is het wel normaal dat daar goed in gekeken wordt en sinds onze monumentencommissie in Nederweert een jaar geleden is afgeserveerd door het gemeentebestuur is er eigenlijk niemand meer die er met verstand naar kijkt. Zo is ook Pand Alda even snel afgebroken en is er veel gedoe in de Hobusstraat. Dus ik zou het toejuichen als de initiatiefnemers van de pizzeria openheid van zaken geven. Ze hebben er vast goed over nagedacht. Mensen betrekken zorgt dat alles soepeler gaat is nog een stukje beter.

  18. Persoonlijk ben ik van mening dat het niet nodig is om überhaupt vergunningsaanvragen via Nederweert24 naar buiten te brengen. Website van gemeente Nederweert is hier voldoende voor. Iets anders wat ik kwijt wil is het volgende. Iedereen heeft het over pand Alda, dat dit niet gesloopt had mogen. Als dit werkelijk zo’n historische waarde had gehad, was dit al lange tijd een gemeentelijk monument geweest. Dat het misschien te snel is gesloopt, ben ik het wel mee eens. Maar het was geen monument in die zin dat er van allerlei procedures aan vooraf moeten gaan. In het geval van het pand waar Domino’s zich in gaat vestigen, zal de gemeente zich hier wel degelijk over moeten buigen.

  19. Waar blijft de Domino’s nou? Ik zit te wachten


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie