Skip to content

Foto’s Bonte Avond Pinmaekers in Nederweert (Deel II)

Redactie
7 februari 2023 | 20:00

Advertentie

De bonte avond in Nederweert kent een lange geschiedenis. Jaarlijks worden 6 bonte avonden opgevoerd in vastelaovendj theater de Pinnenhof. Tot groot plezier van de meer dan 100 bonte avond artiesten en medewerkers werden de 6 avonden vol humor en flauwekul in 2023 weer druk bezocht. De artiesten weer schitterden in het bühne licht als nooit tevoren. Het was een avond ouderwets lachen.

Bonte avonden in Nederweert

Gevarieerd programma
In 2023 waren de bekende gezichten natuurlijk op het podium, maar was er een nieuwe ‘jonge’ groep op het podium. De De Hiltons brachten de sketch Toos gieët op vakanti. Toos was helemaal klaar voor haar vakantie met bovenbuurman Achmed. De vakantie verloopt toch wat anders als Toos had verwacht. De mannen van Vastgepintj brachten het stuk ‘Bert zitj inne bak’. Terwijl Bert toch echt de goedzak zelf is belandde hij onverwacht in ‘de bak‘ op het onlangs geopende politiebureau van Nederweert. Zoals gebruikelijk zorgden zij weer voor de nodige hilarische momenten en is hoofdagent Paul Koppen het overzicht volledig kwijt.

De juniore van V.V. De Pinmaekers voerde ook weer een act op, en zeg nou zelf wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Natuurlijk ontbrak de buutreedner niet ontbreken, en de buutekampioen Bjorn Smits de zaal weer doen bulderen van het lachen met zijn buut. Net als andere jaren was Magic Bert met zijn trouwe assistent Henk weer van de partij. Tjeu en Lei, van de groep Onger veurbehaod, waren inmiddels een paar jaar ouder maar vonden toch dat ze klaar moeten staan voor de Nederweerter gemeenschap en meldden zich aan voor de vrijwillige brandweer, dit leverde natuurlijk weer doldwaze taferelen op.

De jong volwassenen van groep ‘Lol vör 16’ gingen vissen aan de Noordervaart, waar het vissen niet helemaal verloopt als dat je mag verwachten. Het echtpaar Bep en Sjeng van de groep Tis weej ut is gingen winkelen in één van de nieuwe supermarkten van Nederweert. De groep stond weer garant voor de nodige ‘stomme zeiver‘ met het stuk ‘snapdjae ’t nog‘.

Show
Naast de diverse sketches en optredens was er ook een prachtige ‘showdansact’, uitgevoerd door ‘Showdansgroep One in Motion Dance Team‘. Natuurlijk waren de dansmarietjes, ‘De Ni-jwieërter Pinkus‘ ook van de partij.

Muziek
Verder werd de nieuwe schlager gebracht worden door ‘Djuu toch‘. Naast de schlager was er tijdens de voorstelling nog volop muziek zijn. De muzikale begeleiding was weer in handen van Hofkepel Klein Mer Neugter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie