Skip to content

‘Geef een (prenten)boek cadeau’ bij Bruna Nederweert

Redactie
10 februari 2023 | 12:30

Advertentie

‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie alle kinderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, worden ieder jaar in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar gesteld voor een klein bedrag.

Bruna Nederweert

Aan wie geef jij Dolfje Weerwolfje cadeau?
Vanaf 10 februari ligt het boek ‘Dolfje Weerwolfje’ van Paul van Loon, het jeugdboek van 2023, in de boekhandel. Natuurlijk ook bij de Bruna in Nederweert, waar je het boek voor slechts €2,99 kunt kopen. De bedoeling van de actie is om álle kinderen van Nederland te bereiken, vooral kinderen die thuis, om wat voor reden ook, geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet alleen vader, moeder, opa of oma te zijn, maar de gemeente, school of een kinderdagverblijf kan natuurlijk ook bijdragen.

Bruna Nederweert geeft boeken aan St. Jans Gasthuis Weert
Om álle kinderen te kunnen bereiken wordt er ook een groot aantal boeken aan ziekenhuizen gedoneerd. Bruna Nederweert heeft ervoor gekozen om de kinderafdeling van het St. Jans Gasthuis in Weert te verblijden met exemplaren van ‘Dolfje Weerwolfje’. Zo toveren ze een glimlach op de gezichten van kinderen en hun ouders die momenteel in het ziekenhuis verblijven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie