Skip to content

Vastelaovesprogramma KV De Piepkukes en JKV de Krielkes

Redactie
10 februari 2023 | 17:00

Advertentie

KV de Piepkukes en JKV de Krielkes zijn verheugd om na 2 jaar weer een volledig vastelaovesprogramma te presenteren. Het betreft een gevarieerd programma waarbij alle leeftijden aan bod komen.

Vastelaovesprogramma

Vrijdag en zaterdag
Op vrijdag 17 februari is er seniorendansen en op zaterdag de 18e is er na het hijsen van de vlag een Heilige Mis die in het teken van vastelaovendj zal staan. Op deze dag staan ook de sleuteloverdrachten voor de jeugd- en grote prins gepland. Op zaterdagavond start ook de jeugddisco in Eind. De avond wordt op gezellige wijze afgesloten met het vastelaovesbal voor jong en oud bij Café-Zaal van Nieuwenhoven.

Spek met ei-jer op zondag
In tegenstelling tot voorgaande jaren is ‘spek met ei-jer’ naar de zondag verplaatst. Iedereen is op zondag 19 februari vanaf 10.30 uur bij Zaal van Nieuwenhoven welkom om een stevige bodem te komen leggen. Blaoskracht 11 en gastartiest Mark Gruijthuijsen zorgen voor een gezellige sfeer. De entrée is €10,00 voor personen vanaf 12 jaar en €5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Vooraf aanmelden via papperassekuuk@depiepkukes.nl is gewenst (voor donderdag 16 februari).

Maandag t/m woensdag
Op maandag nemen KV de Piepkukes, JKV de Krielkes en diverse Eindenaren deel aan de Ni-jwieërter optocht. Uiteindelijk keert iedereen terug naar Zaal van Nieuwenhoven om daar ’t Groeëte Optocht-Fieëst te vieren. Op dinsdag is de hosmiddag in Zaal Reigershorst waarna de vastelaovendj op passende wijze met abdicatie van de prinsen zal worden afgesloten. Na ’t leste vastelaovendjrundje bij Café t Verschil op dinsdagavond zal er woensdag definitief worden afgesloten met Assekruuske halen in de Mis en haring happen bij Café ‘t Verschil. “Vae winse uch unne schoeëne vastelaovendj!”

Bekijk hier het complete programma:

Advertentie

1 Reactie

  1. Zou het niet beter zijn om alles af te lassen ivm de aardbevingen?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie