Skip to content

Pleunis Mode heropent haar deuren komende dinsdag

Redactie
13 februari 2023 | 8:00

Advertentie

Als je de klanten van Pleunis Mode vraagt zijn ze echt tevreden met de winkelinrichting en de medewerkers die ze vriendelijk, eerlijk en kundig helpen bij het zoeken naar een nieuwe garderobe. Maar daar hoort, volgens Micheline Pleunis, (de vierde generatie Pleunis in het bedrijf) een nog beter passende winkelinrichting bij. Dus begon Micheline in 2021 met een binnenhuis architect nieuwe ideeën te ontwikkelen. “Wat goed is mag blijven, wat beter kan gaan we aanpakken” werd het motto van deze verbouwing.

Wat als kleine ingreep begon, werd een fors project

Dit alles is ingekapseld in het thema duurzaamheid. De werkzaamheden worden deels uitgevoerd met hoogwaardig hergebruik van bestaande materialen én door te werken met lokale ondernemers als directe bijdrage aan een duurzame samenleving in en rond Nederweert. Micheline besloot de gevel van het pand aan te pakken. Een strakke gevel in een mooie donkere kleur en een LED scherm aan de zijkant zorgen voor een passende uitstraling. Dit  alles met een nieuw ontworpen logo.

Energetische maatregelen zijn natuurlijk helemaal van deze tijd, dus werden er kunststof kozijnen in het pand geplaatst en is hoogwaardige kleding-LED-verlichting aangebracht. Voor een nieuwe frisse uitstraling is de winkel anders en groener ingericht met een moswand om mooie foto’s te maken. Een echte eyecatcher is de centrale kassa-unit geworden voorzien van sfeervol gebakken materiaal. Na deze ingrijpende verbouwing zijn zij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De winkel van Pleunis Mode sluit weer helemaal aan bij de optimale winkelbeleving. Micheline en haar team zijn trots op het eindresultaat. Kom je gezellig even kijken?

De officiële opening door de burgemeester is dinsdag 14 februari om 10.00 uur. Zij zijn die dag geopend tot 22.00 uur. Pleunis Mode houdt open huis dagen t/m zaterdag 18 februari.

Voor iedere klant hebben zij een leuke attentie die past bij dit feestelijk moment. En als klap op de vuurpijl, maak je tot en met zaterdag 18 februari kans op gratis winkelen; jouw kassabon is jouw lotnummer

Pleunis Mode verkoopt mode van de merken Esqualo, Smashed Lemon, ZoSo, Br&dy, Dolcezza, Donna Dura, Via Appia, Batida, ZiZo, Maicazz, Juffrouw Jansen, Taifun, Bianca, Beaumont, Myrna by NED, Kalisson, Bagoraz, Signature, Olsen, Betty Barclay, Just White, Leo&Ugo, Joseph Ribkoff, Select, Barbara Lebek, Gollé Haug, Mascha, Gerry Weber, FrankWalder, Sommermann, Virginia Blue, Gil Bret, Etage, Fuchs&Schmitt, Rosner, Toni Dress, Brax, Raphaëla. Nieuw dit seizoen Angels, Skovhuus en Luxzuz

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie