Skip to content

Netwerkavond met Guido Thys op 8 maart

Redactie
16 februari 2023 | 15:00

Advertentie

https://www.youtube.com/watch?v=nHlr0ZMGwAQ

De OVN en Bizz’Cu organiseren samen een netwerkavond, waarbij deze keer niet alleen leden van beide organisaties welkom zijn, maar iedere (ondernemende) inwoner uit Nederweert en omstreken.

Guido Thys

Tijdens deze netwerkavond zal Guido Thys te gast zijn als spreker. Guido claimt zelf de ‘minst gevraagde spreker van Nederland’ te zijn. De reden? Hij is geen spreker, maar een specialist. Guido gaat het hebben over de wereld, want die lijkt tegenwoordig wel op hol geslagen te zijn. Dat lijkt, want zijn wij veranderingen nog wel gewend? Guido Thys legt zijn kijk op de wereld deze avond op een simpele manier uit met natuurlijk een beetje humor. Om precies te weten wat Guido Thys deze avond komt vertellen, kijk je bovenstaande video. Voor meer informatie bekijk je zijn website.

De netwerkavond met Guido Thys vindt plaats op 8 maart vanaf 20.00 uur in Dansrijck, Kerkstraat 87 in Nederweert, inloop vanaf 19.45. Leden van OVN en Bizz’Cu kunnen zich gratis aanmelden, voor niet-leden geldt een toegangsprijs van €20,- per persoon. Wil jij er ook bij zijn? Mail dan met hoeveel mensen je wilt komen naar secretaris@ovnederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie