Skip to content

Green Deal getekend voor Bedrijvenpark Pannenweg II in Nederweert

Redactie
24 februari 2023 | 15:59

Advertentie

Gemeente Nederweert, Energie Handels Platform-Pannenweg II, Stichting Groene Economie Limburg en de coöperatieve Rabobank willen samen ondernemers ondersteunen in hun verduurzaming. Daarom is er vandaag een Green Deal ondertekend; een samenwerkingsvorm met als doel ondernemers op weg te helpen en ontwikkelingen te stimuleren op het gebied van energietransitie, materialentransitie, klimaatadaptie en biodiversiteit.

Green Deal

Dit doen we door het delen van kennis, het verbinden van relevante netwerken en het bieden van financiële oplossingen om zo in gezamenlijkheid een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig, groen en klimaatbestendig bedrijventerrein. 
Partijen willen de transities versnellen door maatregelen en initiatieven op zowel collectief als individueel niveau. 

Naast het feit dat ondernemers verplicht worden om maatregelen te nemen, leveren investeringen in bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen substantiële kostenbesparingen voor ondernemers op. Ondernemers worden voorzien van advies, inzichten, verduurzamingsmogelijkheden en kansen.

We zijn trots op deze Green Deal. Daarmee werken we met alle partners aan een toekomstbestendig en duurzaam bedrijvenpark in Nederweert en investeren we in de samenwerking met lokale ondernemers. Een inspirerend voorbeeld voor de regio.” aldus Jorik Franssen, Wethouder Economie gemeente Nederweert.

Hans de Kinderen, directeur coöperatieve Rabobank Jorik Franssen, wethouder gemeente Nederweert Michel van Lieshout, directeur Stichting Groene Economie Limburg Wim Schilders, directeur van Energie Handelsplatform Pannenweg II

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie