Skip to content

G-debat in Nederweert

Redactie
27 februari 2023 | 11:36

Advertentie

Op dinsdag 7 maart vindt, op initiatief van Joos Wolters, het G-debat plaats. Tijdens het G-debat gaan inwoners met een licht verstandelijke beperking met elkaar in gesprek over wonen, toegankelijkheid en veiligheid. Het debat wordt voorgezeten door burgemeester Op de Laak.

G-debat

Joos Wolters
Geïnspireerd door de G-debatten in de gemeenten Horst a/d Maas en Venlo benaderde Joos Wolters zijn eigen gemeente voor een debatavond.

Verschillende onderwerpen
In het G-debat gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over relevante onderwerpen: wonen in Nederweert, de toegankelijkheid van de diverse faciliteiten en de veiligheid in de gemeente. Daarbij wordt gekeken naar wat de gemeente kan betekenen, maar ook wat de gemeenschap van Nederweert kan bijdragen. Diverse raadsleden ondersteunen de deelnemers bij het debat.

Iedereen is welkom
Het debat vindt plaats op dinsdag 7 maart in de raadzaal van het gemeentehuis en start om 19.30 uur. Iedereen is uitgenodigd om de avond bij te wonen. Het debat zal rond 20.45 uur worden afgesloten met een reactie van de wethouders.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie