Skip to content

Gratis bloemen- en kruidenmengsel aanvragen in Nederweert

Redactie
5 maart 2023 | 11:00

Advertentie

De lente staat alweer bijna voor de deur. Help je mee om van Nederweert één grote bloementuin te maken? Heb je een braakliggend stukje tuin of akker waar u dit jaar geen invulling voor heeft? Zaai het in met een bloemenmengsel. Zo toveren we het saaie stukje grond om naar een paradijs voor bijen, vlinders en andere nuttige insecten.

Gratis bloemenmengsel

Ook dit jaar deelt de gemeente samen met stichting Bij-zzzaak kruiden- en bloemenmengsel uit in de gemeente Nederweert. Dit mengsel is gratis en wordt door de gemeente Nederweert ter beschikking gesteld.

Biodiversiteit bevorderen
De gemeente Nederweert zet hoog in op biodiversiteit. ”Steeds meer beseffen we dat het leven op deze aardbol niet vanzelfsprekend is. We zullen slimmer en beter met onze aardbodem om moeten gaan. Biodiversiteit speelt hier een grote rol in. De gemeente Nederweert is hier al enige tijd mee bezig. We planten bijvoorbeeld in bermen meer bosplantsoen waarin dan allerlei dieren zoals insecten kunnen schuilen. Ook zaaien we steeds meer bloemenmengsels in dat ten goede komt aan bijen en vlinders.”

Aanmelden
Wil je graag gratis bloemen- en kruidenmengsel ontvangen? Dan kun je je hiervoor aanmelden tot woensdag 15 maart. Dit doe je door een e-mail te sturen naar m.masolijn@nederweert.nl. In de mail vermeld je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer en geef je aan waar en hoeveel m2 je wilt inzaaien. Na 15 maart wordt het bloemen/kruidenmengsel besteld, verpakt per aanvraag en bezorgd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie