Skip to content

Thema-avond ‘samen beslissen als je kanker hebt’

14 maart 2023 | 7:00

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. organiseert op woensdag 29 maart a.s. in theater de Huiskamer (aanvang 19.30 uur) een speciale thema-avond. Daarbij staat centraal het samen beslissen over de behandelingen als je kanker hebt. Samen beslissen in de spreekkamer, maar ook samen beslissen in samenwerking met  andere disciplines en specialisten. Op uitnodiging van het Toon Hermans Huis gaan Natascha Peters, internist/oncoloog en Sandra Janssen-Engelen, verpleegkundig specialist oncologie bij het SJG Weert, tijdens deze thema-avond uitgebreid in op dit onderwerp. Daarbij zullen zij ook uitvoerig ingaan op het uitgebreide netwerk van het SJG Weert. Dat alles in het belang van de patiënt.

Toon Hermans Huis Weert

Oncologie is een belangrijk speerpunt voor het ziekenhuis. Zowel diagnose en onderzoek als behandeling van kanker vinden plaats in SJG Weert. Daarbij maakt het SJG gebruik van een uitgebreid netwerk van partners. Het ziekenhuis werkt intensief samen met ziekenhuizen in Noord-Brabant en Limburg én met het Alexander Monro borst(kanker)ziekenhuis. Zuidoost-Nederland heeft een bijzonder oncologienetwerk opgebouwd van negen ziekenhuizen en een radiotherapeutisch instituut die de handen ineen hebben geslagen: OncoZon. Onderling zijn er afspraken gemaakt over procedures en werkwijzen. Het SJG kent ook een eigen AYA-team dat bestaat uit zorgverleners die specifieke kennis hebben over kanker op jongvolwassen leeftijd. In het team zijn alle benodigde disciplines vertegenwoordigd: medisch en verpleegkundig specialisten, casemanager en psychosociale hulpverleners.

Aanmelden
Wil je de thema-avond bijwonen in theater de Huiskamer (St.-Raphaëlpad in Weert, aanvang 19.30 uur), meld je dan aan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of bel 0495-541444.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie