Skip to content

Muziek, spel en creativiteit, 55 jaar KVW Nederweert een feit

Redactie
22 maart 2023 | 17:00

Advertentie

KinderVakantieWerk Nederweert is weer druk bezig met het opzetten van een geweldig programma voor onze Kindervakantieweek 2023. Het belooft dan ook een spectaculaire week te worden.

KinderVakantieWerk Nederweert

KVW zal plaatsvinden van 21 t/m 25 augustus en de wandelvierdaagse van 22 t/m 25 augustus. Er wordt de mogelijkheid geboden om de kinderen in te schrijven op de volgende data:

  • 10 mei in Basisschool De Schrank te Ospel
  • 24 mei in Basisschool Budschop
  • 31 mei in De Pinnenhof

Het inschrijven is iedere keer van 12.15 tot 14.00 uur. Je kunt voor het inschrijven op iedere plek terecht. Je hoeft dus niet te wachten tot de inschrijvingen bij jou in de buurt zijn. Na deze laatste inschrijfdatum kunnen er helaas geen kinderen meer worden ingeschreven omdat de organisatie direct daarna alle activiteiten definitief gaat maken en het aantal deelnemers aan de diverse partijen gaat doorgeven. Heb je zelf als ouder niet de mogelijkheid om op een van deze datums je kind in te schrijven dan is er wellicht een opa of oma of ouder van een vriendje of vriendinnetje die dit voor jou kan verzorgen. Ben je een ouder met een kleine beurs dan is er via de gemeente misschien de mogelijkheid om hiervoor een bijdrage aan te vragen via info@nederweert.nl.

Denk je nu; wat een leuke week en zou je hier graag een handje uit willen steken? De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens deze week willen helpen. Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt hier het contactformulier invullen om je aan te melden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Je bent van harte welkom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie