Skip to content

Workshop Besturen in beweging

Redactie
22 maart 2023 | 13:00

Advertentie

Tijden veranderen en dus ook het verenigingsleven. Dat vraagt om nieuwe manieren van besturen. Welke nieuwe vormen van besturen en organiseren zijn er? Hoe bepaal je als bestuur de koers? Hoe kun je veranderingen in gang zetten? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de workshop ‘Besturen in beweging’, die Punt Welzijn op 15 mei 2023 organiseert in samenwerking met de SESAM-academie.

Besturen in beweging

De workshop wordt verzorgd door Annet Schreurs, adviseur SESAM-academie, en is gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in het Weerterland. De SESAM-academie is expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken bij vrijwilligersorganisaties.

De gratis workshop ‘Besturen in beweging’ vindt plaats op maandag 15 mei 2023 van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur), locatie Gemeenschapshuis De Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 in Nederweert. Punt Welzijn vraagt om per bestuur met 2 personen deel te nemen aan deze workshop (per 2 personen aanmelden) en er kunnen maximaal 9 besturen deelnemen. Zijn er meer aanmeldingen, dan bekijken ze de mogelijkheid voor een extra bijeenkomst.

Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn; onder het kopje activiteiten staat deze workshop vermeld. Of stuur een mail naar vrijwillige-inzet@puntwelzijn.nl o.v.v. de naam van de workshop, namen deelnemers, stichting/vereniging en telefoonnummer. Heb je al vragen voor de workshop, laat dat dan vooraf weten via het aanmeldformulier of de mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie