Skip to content

Tiende editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Redactie
23 maart 2023 | 14:00

Advertentie

Waterratten opgelet: het kan weer! Na een aantal jaar afwezigheid, wordt dit jaar weer de Zwemsportdag georganiseerd! Zaterdag 22 april 2023 vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zwemsportdag

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), waterbasketbal en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen. De organisatie biedt alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 10 april via de website. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: paulineschrooten@roermond.nl of 06 30202582. De zwemsportdag vindt plaats in Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie