Skip to content

CFC – Graveltocht was weer een groot succes

25 maart 2023 | 10:47

Zaterdag 18 maart was de succesvolle 2e editie van onze CFC graveltocht. Meer dan 115 deelnemers hebben genoten van een leuke tocht over diverse zand- en grindpaden door bos en divers landschap in voornamelijk België. Het weer was, op een enkel buitje na, zeer aangenaam. De route werd door de deelnemers goed ontvangen en bij de goed uitgeruste pauzeplek konden de reserves worden aangevuld.

CFC – Graveltocht 

Deelnemers konden kiezen tussen 25, 50, 75 of voor de 100 km. Bij aankomst in Stramproy, konden fietsers bij Bistro Tredici genieten van een lekker glas speciaal bier. En vervolgens nog eens goed napraten en de dag doorspreken tijdens het nuttigen van een hamburger bij de MaroyBar.

De organisatie is verheugd met de opkomst en het enthousiasme van de deelnemers. Dit en volgend jaar gaat de opbrengst van onze acties weer naar Leefbaar Stramproy. ”Het was mooi om te zien dat een 10-tal mensen namens deze stichting ook op de fiets stapten en een stuk hebben meegefietst en nee, dit was niet rechtstreeks naar Bistro Tredici.

Verheugd waren ze ook door de deelname van handbikers Pieter en Katja. Samen hebben ze namens de St. Maartenskliniek deelgenomen en 50 km gehandbiked op een alternatieve route. Naast het feit dat de opbrengst voor de komende 2 jaar naar Leefbaar Stramproy gaat, heeft Cycle for Charity tevens heeft een bedrag van € 500 beschikbaar gesteld voor Pieter Kwaspen om een deel van de kosten te financieren die hij gaat maken om binnenkort de alpencols te gaan trotseren.

We willen alle deelnemers en onze sponsoren (Bakkerij Snijders, Jumbo, Wecoat, BistroTredici, de MaroyBar, Bakker Racing Products) hartelijk danken voor deelname en wellicht zien we ons weer gauw tijdens de 100 Mijl van Stramproy welke op zaterdag 17 juni wordt verreden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie