Skip to content

ZomerOndernemer Midden-Limburg

Redactie
25 maart 2023 | 16:00

Advertentie

Tijdens ZomerOndernemer Midden-Limburg krijgen jongeren tussen de 15 en 25 jaar de unieke kans om het ondernemerschap te ontdekken.

ZomerOndernemer

StartUp Evenings, ondernemersworkshops en veel persoonlijke begeleiding 

Het project bestaat uit zeven avonden te beginnen met twee StartUp evenings. Tijdens deze avonden krijgen de deelnemers de basis van het ondernemerschap mee van gecertificeerde ondernemerscoaches. Hierna volgen vijf ondernemersavonden waarin de deelnemers onder professionele begeleiding aan de slag gaan met hun eigen bedrijf. Elke avond staat een belangrijk ondernemersvraagstuk centraal. Hoe breng jij je product of dienst onder aandacht? Welke waarde bied jij je klanten en is je idee haalbaar? In de tussentijd krijgen de deelnemers beschikking over een gratis e-learning t.w.v 350,-. ZomerOndernemer Midden-Limburg sluit 6 juli af met een feestelijke ondernemersmarkt. Tijdens deze afsluiting krijgen deelnemers de kans om hun bedrijfsidee onder de aandacht te brengen!

Bedrijfsidee en motivatie

Het enige wat je als deelnemer nodig hebt is een bedrijfsidee en een goede motivatie. De deelnemers zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is niet verplicht. Het gaat puur om jongeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap! Het project loopt naast de schooldagen, in de avonduren.

Eerste twintig deelnemers krijgen gratis startkapitaal
Dankzij de steun van de regio Keyport en landelijke sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer Midden-Limburg volledig gratis. Sterker nog, de eerste twintig deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaal van maximaal € 200,- Voor meer informatie, data en tijden bekijk deze website.

Wees er snel bij!
Ken jij iemand die het ondernemerschap interessant vindt en woont in de gemeente Roermond, Weert, Leudal, Nederweert, Maasgouw, Roerdalen of Cranendonck? Dit is dé unieke kans! Vol is vol.

Landelijk actief

ZomerOndernemer is een project van Stichting The New Entrepreneur en bestaat al sinds 2010. Het doel van het project is het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie